Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

6 Μαΐου 2011

Βάλτε λεφτά γιατί χανόμαστε!





Ο Joker 13, όπως πάντα τακτικός στο ραντεβού του, γράφει στην προσωπική του στήλη για τους μετόχους που μέχρι στιγμής έχουν βάλει το τεράστιο ποδοσφαιρικό ποσό που ακούει στο όνομα "250.00" ευρώ, για τον Αδαμάντιο Πολέμη, για τον Γιάννη Αλαφούζο και για πολλά άλλα ενδιαφέροντα.
Το ιλιγγιώδες ποσό των 250.000 ευρώ έχουν βάλει οι μέτοχοι του Παναθηναϊκού προς το παρόν με τον Αδαμάντιο Πολέμη να είναι ο μόνος που πλήρωσε. Εμένα μου δίνεται η αίσθηση ότι ένας πετάει την βόμβα στον άλλον. Με τα «θα» και με τις υποσχέσεις προβλέπω ζοφερό το μέλλον. Ο Παύλος Γιαννακόπουλος το δήλωσε ξεκάθαρα πως αν δεν βάλουν οι άλλοι δεν βάζει ούτε αυτός. Τι πείσματα είναι αυτά; Η ομάδα θα καταρρεύσει με την εγκληματική διαχείριση της και τότε θα πρέπει να βρουν τρύπες να κρυφτούν. Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι να ακούμε ονόματα τύπου Πίτου Γκαρσία και Χοσέμι για τον Παναθηναϊκό μας. 
Κοινώς, γελάει ο κόσμος. Πως θα αντιμετωπίσουμε με τα νεροπίστολα τον χάρτινο πρωταθλητή; Όλες αυτές οι σκέψεις με βομβαρδίζουν καθημερινά όσο βλέπω ότι οι ιθύνοντες κωλυσιεργούν με μόνο αποτέλεσμα το κακό του Παναθηναϊκού. Ας συγκεντρωθούμε τουλάχιστον στα PlayOff και να ενισχύσουμε με κάθε τρόπο την ομάδα πηγαίνοντας στο γήπεδο. Μόλις τελειώσουν όμως, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, θα πρέπει να αναλάβουμε δράση.
*Τον Γιάννη Αλαφούζο παρουσιάζουν σήμερα ως βασικό υποψήφιο για να αναλάβει τον Παναθηναϊκό αλλά εγώ αμφιβάλω πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος θέλει να μπλέξει. Είναι ούτως η άλλως στο μετοχικό σχήμα το οποίο είχε ανακοινώσει ο Αντρέας Βγενόπουλος παλαιότερα αλλά να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο είναι απίθανο. Ο Γιος του Αριστείδη Αλαφούζου έχει έντονη δραστηριότητα στα ΜΜΕ, αλλά και στο χώρο της ακτοπλοϊας. Η "Καθημερινή" και ο τηλεοπτικός σταθμός "ΣΚΑΙ" ανήκουν στην οικογένεια, όπως κι ένας σημαντικός εμπορικός στόλος. Είναι γνωστός Παναθηναϊκός και φυσικά δεν θέλει να βλέπει σε αυτή την κατάσταση τους «πράσινους». Τα σενάρια που θα ακούσουμε είναι πολλά αλλά είναι σίγουρο. Από τη στιγμή που το τριφύλλι δεν έχει γήπεδο δεν μπορεί να θεωρείται «μαγαζί γωνία» και ας έχει εκατομμύρια πιστούς οπαδούς. Δεν κατάφεραν να φτιάξουν γήπεδο και πήδηξαν όλοι απ' το καράβι.