Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

6 Μαΐου 2011

Καρφωμένοι στην οθόνη οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού

Με κομμένη την ανάσα θα παρακολουθήσουν τον μεγάλο ημιτελικό της Ευρωλίγκας οι ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού. Όλοι τους έχουν μεγάλη αγωνία για την έκβαση της αναμέτρησης και φυσικά προσδοκούν σε νίκη του συγκροτήματος του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

Ο Σισέ έχει φωνάξει κόσμο σπίτι του και θα οργανώσει...εξέδρα κατά τη διάρκεια της μονομαχίας με τους Ιταλούς. Ο Γάλλος σύμφωνα με πληροφορίες θα δει τον ημιτελικό με τους Μπουμσόνγκ, Καντέ και Γκοβού, ενώ ίσως ενσωματωθεί και ο Νίνης στην παρέα, φανατικός φίλος του μπάσκετ και της αρμάδας του Ομπράντοβιτς.

Από τους Έλληνες παίκτες δεν έχουμε μάθει αν θα μαζευτούν σε κάποιο σπίτι και θα δουν ομαδικά τον αγώνα, πάντως η κινητοποίηση είναι μεγάλη. Χαρακτηριστικά το πρωί στην Παιανία, τα πηγαδάκια είχαν αντικείμενο συζήτησης το ματς με τη Σιένα, με τα προγνωστικά να είναι με το μέρος του τριφυλλιού. Βέβαια υπήρχαν και κάποιοι πιο ψύχραιμοι που υποστήριζαν πως «η Σιένα είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος και το ματς θα κριθεί στις λεπτομέρειες».

Ο Φερέιρα τους κάνει πάντα πρωινή προπόνηση και οι περισσότεροι δυσανασχετούν με αυτό, όμως σήμερα έλεγαν πως «να' ναι καλά ο κόουτς, που μας βάζει να προπονούμαστε πρωί, αλλιώς θα χάναμε το ματς». Φυσικά θα έκαναν αίτημα αλλαγής ώρας προπόνησης. Μεγάλο ενδιαφέρον λοιπόν από τους παίκτες της ομάδας ποδοσφαίρου για τον ημιτελικό της ομάδας μπάσκετ. «Μακάρι να περάσει ο Παναθηναϊκός στον τελικό και δεν πειράζει που θα το χάσουμε το παιχνίδι την Κυριακή», έλεγε ένας από τους πράσινους που θα παρακολουθήσει τον αγώνα και θα ήθελε να βρίσκεται στη Βαρκελώνη, αλλά οι υποχρεώσεις τον φέρνουν στην Τούμπα.

πηγη:theplayer