Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

7 Μαΐου 2011

Έτοιμος για το διπλό

Χωρίς κάποιο απρόοπτο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για την αναμέτρηση της πρώτης αγωνιστικής των πλέι οφ κόντρα στον ΠΑΟΚ, με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα να συμπεριλαμβάνει στην αποστολή και τον Γιώργο Μαχλελή της ομάδας Νέων. 

Οι «πράσινοι» θα ταξιδέψουν στην Θεσσαλονίκη με μοναδικό στόχο να επιστρέψουν με τους τρεις βαθμούς της νίκης, που θα τους καταστήσουν ως ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο μίνι – πρωτάθλημα των πλέι οφ.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Λέτο, Μπουμσόνγκ, Καντέ και στους ανέτοιμους Σπυρόπουλο, Σεϊταρίδη, Πλεσί. Αντίθετα ευχάριστα είναι τα νέα για τον Αντώνη Πετρόπουλο, ο οποίος ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε και δεν αποκλείεται αν το απαιτούν οι συνθήκες του αγώνα να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Επίσης, στην αποστολή για το ντέρμπι της Τούμπας βρίσκεται και το όνομα του Γιώργου Μαχλελή, ο οποίος παρότι ανήκει στην ομάδα Νέων τις τελευταίες ημέρες προπονούταν κανονικά με την μεγάλη ομάδα. Στο πρόγραμμα του Σαββάτου που πραγματοποιήθηκε στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, οι ποδοσφαιριστές έκαναν ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2» και ασκήσεις πάνω στις στατικές φάσεις. Ατομικά προπονήθηκαν για ακόμη μία μέρα οι Σπυρόπουλος – Σεϊταρίδης.

Μετά το πέρας του προγράμματος ανακοινώθηκε από τον Φερέιρα η αποστολή για την κυριακάτικη αναμέτρηση: Τζόρβας, Κοτσόλης, Καρνέζης, Σαριέγκι, Κατσουράνης, Βύντρα, Μαρίνος, Ιωαννίδης, Μαχλελής, Σιμάο, Ζιλμπέρτο, Καραγκούνης, Νίνης, Χριστοδουλόπουλος, Γκοβού, Μαυρίας, Σισέ, Πετρόπουλος, Κλέιτον, Γκαρσία. Στην Αθήνα έμειναν οι Σπυρόπουλος, Σεϊταρίδης, Πλεσί, καθώς και οι τιμωρημένοι Λέτο, Καντέ και Μπουμσόνγκ.