Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

7 Μαΐου 2011

Περπέρογλου: “Εύχομαι να χάσει ο Σόφο”




Πανέτοιμοι για το έκτο ευρωπαϊκό τους τρόπαιο τονίζει ο Στράτος Περπέρογλου πως είναι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του, ενώ δεν παρέλειψε να ευχηθεί στον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη να... χάσει.

Χαρακτηριστικά μιλώντας στους δημοσιογράφους στην προπόνηση του Παναθηναϊκού, ο διεθνής φόργουορντ σχολίασε αρχικά: «Θέλουμε τη νίκη στον τελικό και θα είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε το τρόπαιο».

Στη συνέχεια αναφερόμενος στο γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός θα βρει απέναντι του τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη τόνισε πολύ χαρακτηριστικά: “Του εύχομαι καλή επιτυχία, να κάνει μία καλή εμφάνιση, αλλά στο τέλος του αγώνα να. χάσει”.

Σχετικά με το ποιο θα είναι το κλειδί της νίκης, ο Περπέρογλου, επισήμανε: “Ο ρυθμός και τα ριμπάουντ και φυσικά η ομάδα που θα παίξει την καλύτερη άμυνα”.

Τέλος, κλείνοντας ο διεθνής φόργουορντ δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον κόσμο του Τριφυλλιού, για τον οποίο σχολίασε: “Οι φίλαθλοι μας είναι εξαιρετικοί. Στον ημιτελικό με τη Σιένα το γήπεδο ήταν 'πράσινο'. Και οι αντίστοιχοι της Μακάμπι είναι πάντως εξαιρετικοί και δημιουργούν φοβερή ατμόσφαιρα”.

Αποστολή στη Βαρκελώνη, Μίρκα Μπούρα