Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

2 Μαΐου 2011

Πρώτος σκόρερ ο Μαραγκός, δύο πράσινοι στην καλύτερη πεντάδα

Ο Παναθηναϊκός έμεινε τελικά στην τρίτη θέση του πανελληνίου πρωταθλήματος Εφήβων, όμως οι Πάρις Μαραγκός και Φώτης Ζούμπος ξεχώρισαν με την παρουσία τους στο παρκέ. Αμφότεροι βρέθηκαν στην κορυφαία πεντάδα του τουρνουά, με τον νεαρό σέντερ να είναι και ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης.

Το 38ο πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων ολοκληρώθηκε την Κυριακή στα Τρίκαλα, με τους "μικρούς" του Παναθηναϊκού να συμβιβάζονται τελικά με την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

Τα όνειρα κατάκτησης ενός ακόμα τροπαίου για φέτος, δυστυχώς δεν βγήκαν αληθινά, όμως οι Έφηβοι του Παναθηναϊκού αποκόμισαν χρήσιμες εμπειρίες για το μέλλον. Άλλωστε 9 από αυτούς είναι αρκετά μικροί και θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής και του χρόνου στην ίδια διοργάνωση.

Παρόλα αυτά δύο παίκτες του Τριφυλλιού έκαναν κάτι παραπάνω από αισθητή την παρουσία τους στα Τρίκαλα, επιβεβαιώνοντας το σπουδαίο ταλέντο τους.

Οι Πάρις Μαραγκός και Φώτης Ζούμπος, έχοντας και την εμπειρία της συμμετοχής σε προπονήσεις του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, έκλεψαν την παράσταση εντός παρκέ και ως εκ τούτου βρέθηκαν στην καλύτερη πεντάδα του τουρνουά, μαζί με τους Δημήτρη Καραμπέκη (Πανσερραϊκός), Ευστάθιο Παπαδιονυσίου (Ίκαρος Καλλιθέας) και Λίνο Χρυσικόπουλο (Άρης), ο οποίος ήταν και ο ΜVP της διοργάνωσης.

Ο Μαραγκός μάλιστα, αναδείχθηκε και πρώτος σκόρερ στην τελική φάση του πρωταθλήματος, έχοντας πετύχει 76 πόντους σε 5 ματς (ήτοι 15.6 μ.ο.) και όντας ανίκητος μέσα στη ρακέτα.


Δείτε του δύο παίκτες του Παναθηναϊκού να σκοράρουν στα Τρίκαλα:
Ζούμπος:
 
Μαραγκός:



πηγη:prasinanea