Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

7 Μαΐου 2011

Θα το πάρει ο Παναθηναϊκός!

Ο ημιτελικός έχει τελειώσει, ο Παναθηναϊκός έχει προκριθεί στον έβδομο τελικό της ιστορίας του και ο Νίκος Ζήσης βγαίνοντας από το αποδυτήριο… έραψε το έκτο αστέρι στον Παναθηναϊκό.


Ο Ζήσης δεν έπαιξε πολύ στον ημιτελικό (μόνο 12 λεπτά, με 4 πόντους, ένα ριμπάουντ, ένα κλέψιμο και ένα ασίστ), αλλά κατά γενική ομολογία ήταν από τους ελάχιστους παίκτες της Σιένα που δεν παρασύρθηκε από τη γενικότερη τρικυμία της ιταλικής ομάδας, η οποία είχε 16 λάθη και σούταρε 36% στα δίποντα (17/47) και μόλις 25% στα τρίποντα (5/20).

Όταν τελείωσε ο αγώνας, ο Ζήσης προχωρούσε προς το πούλμαν της ιταλικής ομάδας, η οποία θα παίξει για τέταρτη φορά στην ιστορία της στον μικρό τελικό, ξεπερνώντας τον Άρη (οι «κίτρινοι» είχαν τρεις χαμένους ημιτελικούς), έπεσε πάνω στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο Ζοτς αγκάλιασε τον Ζήση και του ψιθύρισε κάτι στο αυτί, με τον Νίκο να χαμογελάει και να εύχεται στον Παναθηναϊκό να κατακτήσει το τρόπαιο.

Ελάχιστα δευτερόλεπτα αργότερα γυρίσε προς τους δημοσιογράφους και είπε γελώντας. «Τελείωσε το Final 4! Το έχει πάρει ο Παναθηναϊκός. Δεν μπορεί να παίξει ξανά έτσι όπως στο πρώτο ημίχρονο. Δικό του είναι το κύπελλο…»