Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

30 Μαΐου 2011

Γκοβού: Μένω και με ακόμα λιγότερα

Την επιθυμία του να παραμείνει στον Παναθηναϊκό εξέφρασε για ακόμα μία φορά ο Σίντνεϊ Γκοβού τονίζοντας πως θα δεχόταν ακόμα λιγότερα χρήματα από αυτά που παίρνει ώστε να συνεχίσει να φορά την πράσινη φανέλα. 

Συγκεκριμένα ο Γάλλος μεσοεπιθετικός του «τριφυλλιού» τον περασμένο φθινόπωρο βρέθηκε ένα βήμα από την φυγή του εξαιτίας των πειθαρχικών του παραπτωμάτων δεχόμενος να μείνει στον Παναθηναϊκό με πολύ λιγότερα χρήματα και να πληρώνεται ανά συμμετοχή.

Μάλιστα σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «SportDay» ο «Σιντ» δείχνει διατεθειμένος να δεχτεί και άλλη μείωση του συμβολαίου του ώστε να παραμείνει κάτοικος Παιανίας και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. «Είμαι διατεθειμένος να κάνω ό,τι θέλει ο Παναθηναϊκός. Και να σπάσω το συμβόλαιό μου, και αν θέλουν να μείνω με ακόμα λιγότερα χρήματα ανά παιχνίδι», τόνισε χαρακτηριστικά ο Σίντνεϊ Γκοβού για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Ωστόσο η απόφαση των ανθρώπων του Παναθηναϊκού φαίνεται να είναι ειλημμένη και αφορά την απομάκρυνση του Γάλλου άσου. Μάλιστα εφόσον ο Ζεσουάλδο Φερέιρα συνεχίσει να κάθεται στον πάγκο του «τριφυλλιού» τότε η φυγή του Γκοβού από την ομάδα θα πρέπει να θεωρείται κάτι παραπάνω από σίγουρη αφού έχει εισηγηθεί την απομάκρυνση του. Κάτι το οποίο δείχνει και το γεγονός ότι ο Πορτογάλος άφηνε συνεχώς στα τελευταία παιχνίδια εκτός αποστολής τον Γάλλο.