Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

7 Μαΐου 2011

Κάποιος λέει ψέματα...

Σεβασμό αλλά όχι φόβο απέναντι στον Παναθηναϊκό έχει ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης. Ο Ελληνας διεθνής σέντερ μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου στο περιθώριο της τελευταίας προπόνησης της Μακάμπι, ενόψει του αυριανού (8/5, 17:30) μεγάλου τελικού της Ευρωλίγκα.


«Είναι πολύ καλό φάιναλ φορ. Οι τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης βρίσκονται εδώ. Υπάρχει πολύ άγχος, αλλά και αρκετή διασκέδαση κατά τη διάρκεια των αγώνων. Κάθε αθλητής περιμένει τέτοια ματς όλη τη χρονιά», είπε αρχικά ο Σόφο.

Και συνέχισε: «Το να βρίσκεσαι στον τελικό σημαίνει ότι ανταμείβεται η δουλειά σου και το να πάρεις το κύπελλο είναι το ένα βήμα παραπάνω. Προσπαθούμε να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα, ομαδικά, με πρώτο πράγμα στο μυαλό μας την άμυνα».

Όταν ερωτήθηκε για τον Παναθηναϊκό απάντησε πως «είναι από καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, έχει πολύ καλό ρόστερ, πολύ καλό προπονητή και σίγουρα δεν θα φοβηθούμε τον Παναθηναϊκό. Και θα κάνουμε το καλύτερο για να κερδίσουμε. Με τον Μπατίστ θα υπάρχει ενδιαφέρον ματς απ. Τον έχω αντιμετωπίσει πολλές φορές».

Για την πρόκριση της Μακάμπι στον τελικό απάντησε πως «όλη η ομάδα αισθάνεται δικαιωμένη και μάλιστα με ένα μπάτζετ μικρότερο από τις άλλες ομάδες. Οι άμυνες παίζουν πάντα κύριο ρόλο στα φάιναλ φορ και όποιος είναι καλύτερος σε αυτό τον τομέα μπορεί να κερδίσει».