Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

7 Μαΐου 2011

Άλλοι για το έκτο , και άλλοι από τον έκτο.

Άλλοι για το έκτο … και άλλοι από τον έκτο. Τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός στο μπάσκετ είναι έτοιμος να γράψει για μια ακόμα φορά ιστορία κατακτώντας τον έκτο ευρωπαϊκό τίτλο μέσα σε 11 χρόνια και να κάνει όνειρα για triple crown ο Παναθηναϊκός στο ποδόσφαιρο αγωνίζεται στα play-off για να βγει στο Champions League.


Και εδώ είναι κάνεις που αναρωτιέται τι είναι αυτό που οι μεν κάνουν τόσο σωστά ώστε στα 11 τελευταία χρόνια είναι στον έκτο τελικό τους και οι δε στα τελευταία 11 χρόνια έχουν μόνο δυο πρωταθλήματα.

Μήπως είναι ο προπονητής ; Έχουν περάσει αρκετοί προπονητές από τον Παναθηναϊκό αλλά, κάνεις δεν έκανε σε αυτή την ομάδα ; Μήπως φταίνε οι παίχτες δεν είναι αρκετά καλοί ; Μήπως η διοίκηση που είναι τις περισσότερες φορές απούσα ; Μήπως φταίει ότι αλλάζουν πολλοί παίχτες και προπονητές ; Μήπως μήπως μήπως ….

Υπάρχουν πολλά ερωτήματα που πολύ δύσκολα θα απαντηθούν το σίγουρο όμως είναι ότι ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός θα αργήσει να φτάσει τον μπασκετικό Παναθηναϊκό.

Ο μπασκετικός Παναθηναϊκός έχει βρει το φίλτρο της επιτυχίας , το φίλτρο που τον κάνει ανίκητο σαν αυτό στα κόμιξ του Αστερίξ. Τι είναι αυτό το φίλτρο ; Ο παρά πολύ κάλος προπονητής, ο μεγάλος παίχτης που είναι και ηγέτης μέσα στο γήπεδο και ποτέ δεν έλειπε , η διοίκηση που ήταν πάντα εκεί και ότι της εζήταγε ο κόσμος αλλά και ο προπονητής και πολλά αλλά συστατικά που συνέβαλαν στον να έχουμε τον Παναθηναϊκό των τελευταίων χρόνων .

Φαίνεται ότι αυτό το φίλτρο αυτό δεν το έχει βρει ακόμα ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός αλλά εύχομαι κάποια μέρα στο άμεσο μέλλον να μιλάμε με τόσο θαυμασμό για αυτόν όπως μιλάμε σήμερα για τα κατορθώματα του Παναθηναϊκού μας στο μπάσκετ.