Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

6 Μαΐου 2011

Βράνκοβιτς: «Καλή η Σιένα, ο Παναθηναϊκός καλύτερος όμως»

Την πεποίθηση του ότι ο Παναθηναϊκός θα κατακτήσει και εφέτος το πρωτάθλημα Ευρώπης, εξέφρασε ο πάλαι ποτέ άσος των «πρασίνων» Στόγιαν Βράνκοβιτς.

Ο παίκτης-σωτήρας του πρώτου ευρωπαϊκού τίτλου του «τριφυλλιού» το 1996, μίλησε στην ιστοσελίδα «BallinEurope.com» , αποθεώνοντας την αρμάδα του Ομπράντοβιτς.

Αναλυτικά τα λεγόμενά του:

Ποιος νομίζεις ότι θα κατακτήσει το εφετινό τρόπαιο;

«Σίγουρα είναι ένα πολύ δυνατό final4, αλλά ο Παναθηναϊκός είναι η κορυφαία ομάδα. Ελπίζω να κατακτήσει το Κύπελλο για έκτη φορά»

Με βάση την εμπειρία σας, τι πιστεύετε ότι κάνει τον Παναθην.αϊκό τόσο καλή ομάδα;
«Είδα τις αναμετρήσεις με την Μπαρτσελόνα και είχα πάντα ένα καλό προαίσθημα. Η ομάδα έπαιξε με μυαλό σε άμυνα κι επίθεση. Ο Παναθηναικός διαθέτει το πνέυμα και την ποιότητα να κατακτήσει την κορυφή».

Αλλά η Σιένα, δεν είναι εύκολη ομάδα

«Σίγουρα η Σιένα είναι μια πολύ καλή ομάδα. Είδα τον πρώτο αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό οπου ηττήθηκε με 48 πόντους, ήταν απίστευτο και κανείς δε το περίμενε. Όμως η Σιένα αντέδρασε, παίζοντας σκληρά. Είναι σίγουρα μια καλή ομάδα, αλλά ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερος».

Σχετικά με τον Διαμαντίδη, ποια είναι η γνώμη σας;
«Ο Διαμαντίδης είναι εξαιρετικός παίκτης, αν αυτός παίζει καλά, όλος ο Παναθηναϊκός παίζει καλά.Η ομάδα διαθέτιε πολλούς καλούς παίκτες αλλά αυτός έιναι το βαρόμετρο».