Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

5 Μαΐου 2011

Να επιστρέψουν με την Κούπα

Ευχές στον μπασκετικό Παναθηναϊκό, να επιστρέψει στην Ελλάδα ως πρωταθλητής Ευρώπης, έδωσε ο Σωτήρης Νίνης.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός μίλησε στην εκπομπή Super Goal της Nova για τα φετινά play off και την προσπάθεια του Παναθηναϊκού για έξοδο στο Champions League, ενώ δεν παρέλειψε να ευχηθεί καλή επιτυχία στην ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού.
Συγκεκριμένα, ο Σωτήρης Νίνης είπε: «Τους ευχόμαστε να επιστρέψουν με την Κούπα. Θα θέλαμε να είμαστε εκεί, όμως δεν μπορούμε λόγω των play off. Πραγματικά, τους ευχόμαστε να γυρίσουν νικητές και να κερδίσουν και τα δύο παιχνίδια. Είμαστε μαζί τους. Ότι και να πεις για αυτή την ομάδα, για αυτόν τον προπονητή και αυτούς τους παίκτες είναι πολύ λίγο.
Είναι η νούμερο ένα ομάδα στην Ευρώπη και από τις λίγες ομάδες στον κόσμο που διατηρούν τόσα χρόνια την ίδια αγωνιστικότητα, την ίδια πειθαρχία στο παιχνίδι τους. Πραγματικά είναι μια ομάδα που αξίζει συγχαρητηρίων. Πιστεύω πως θα κερδίσουμε τη Σιένα. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα και στον προπονητή».
Οι ευχές του Σωτήρη Νίνη θα προβληθούν το βράδυ της Πέμπτης (5/5) στις 20:30 από το Novasports 2 και ολόκληρη η συνέντευξή του το Σάββατο (7/5) στις 21:30, επίσης στο Novasports 2.