Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

1 Μαΐου 2011

Σισέ + μπάλα = ΓΚΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛ

Τα "Πράσινα Νέα" με αφορμή την ανάδειξη του Σισέ σε κορυφαίου σκόρερ της Σούπερ Λιγκ για δεύτερη χρονιά έφτιαξαν ένα βίντεο αφιερωμένο στη μηχανή των γκολ του Τριφυλλιού.

Τη Δευτέρα 2 Μαίου το βράδυ ο Τζιμπρίλ Σισέ θα βραβευτεί από την Σούπερ Λιγκ για τον τίτλο του κορυφαίου σκόρερ του πρωταθλήματος, για δεύτερη συνεχή σεζόν, ενώ ο Γάλλος άσος διεκδικεί και τον τίτλο του καλύτερου γκολ της σεζόν αλλά και του MVP.

Με αφορμή τη παρουσία του Γάλλου στον Παναθηναϊκό αλλά και το γεγονός ότι ο Σισέ για μια ακόμη χρονιά έσκισε τα αντίπαλα δίχτυα τα "Πράσινα Νέα" έφτιαξαν ένα βίντεο αφιερωμένο στη μηχανή των γκολ που ακούει στο όνομα του Τζιμπρίλ Σισέ. Ένα βίντεο που έχει τα περισσότερα γκολ και τις καλύτερης στιγμής του στράικερ των πράσινων στη θητεία του στον Παναθηναϊκό.

Ο Γάλλος φορ στα δύο χρόνια που βρίσκεται στο Τριφύλλι έχει ήδη πετύχει 51 γκολ σε 83 εμφανίσεις έχοντας καταφέρει να σκοράρει και στις τρεις διοργανώσεις (Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Ευρώπη) που έχει αγωνιστεί με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.


Ο μέσος όρος του Σισέ αυτά τα δύο χρόνια είναι κάτι παραπάνω από μισό γκολ σε κάθε παιχνίδι και σίγουρα είναι εξωπραγματικός και ένας από τους κορυφαίους μέσους όρους στην Ευρώπη.

Ο στράικερ των πράσινων όμως ακόμα δεν έχει πει την τελευταία του λέξη καθώς είναι γνωστό ότι πάντα του αρέσει να τελειώνει τη σεζόν ως νικητής. Και από τη στιγμή που το μόνο που έχει μείνει στον Παναθηναϊκό είναι η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι σίγουρο πως ο Γάλλος φορ θα πάρει από το χέρι το Τριφύλλι και στη διάρκεια των πλέι οφ, βοηθώντας τον Παναθηναϊκό να εξασφαλίσει την έξοδο στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και να δώσει μια μικρή χαρά στους φίλους του Τριφυλλιού.





Πηγή: Πράσινα Νέα