Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

5 Μαΐου 2011

Τέπιτς: «Δεν θα μας δώσουν το τρόπαιο τα πέντε αστέρια»

Το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός είναι η πιο πετυχημένη ομάδα της Ευρώπης την τελευταία 15ετία δεν αρκεί από μόνο του για να του χαρίσει την κατάκτηση της Ευρωλίγκας, όπως δήλωσε ο Μιλένκο Τέπιτς στον Τύπο της Σερβίας.

«Είναι σίγουρα εντυπωσιακό στοιχείο ότι ο Παναθηναϊκός έχει κατακτήσει το τρόπαιο πέντε φορές στα τελευταία 15 χρόνια, αλλά δεν είναι αυτό που θα καθορίσει το νικητή στο Final 4 της Βαρκελώνης. Στην ομάδα υπάρχει η εμπειρία για να κερδίζει σε μεγάλα παιχνίδια και υπάρχουν παίκτες με τεράστια ποιότητα στον Παναθηναϊκό, αλλά όπως είναι το σύστημα του Final 4, κάθε ματς είναι ένας τελικός», δήλωσε ο Σέρβος άσος.

Όσο για εκείνους που θεωρούν πως μετά την πρόκριση επί της Μπαρτσελόνα, ο Παναθηναϊκός έχει τον πρώτο λόγο, είπε: «Είναι διαφορετικό από ό,τι στα προημιτελικά, εκεί που για να πετύχεις χρειάζεσαι τρεις νίκες. Εκεί είχαμε την ευκαιρία να διορθώσουμε όποια λάθη κάναμε στα προηγούμενα παιχνίδια και ήμασταν κάθε φορά και καλύτερα προετοιμασμένοι. Την Παρασκευή θα είναι ένας αγώνας χωρίς αύριο».

Τέλος, αναφορικά με την αντίπαλο στον πρώτο ημιτελικό της Παρασκευής, ο διεθνής γκαρντ ανέφερε: «Η Σιένα είναι πολύ καλή ομάδα, με καλή υποδομή και 14 παίκτες ίδιας ποιότητας. Είναι σαν να μην έχει σημασία ποιοι δώδεκα θα αγωνιστούν».

πηγη:sportfm