Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

3 Μαΐου 2011

Βαζέχα: «Δεν έχω πρόταση»

Σε διάψευση των δημοσιευμάτων που τον θέλουν να έχει δεχτεί πρόταση από τον Παναθηναϊκό ώστε να αναλάβει πόστο στην ΠΑΕ, προέβη μέσω του Sportaction.gr ο Κριστόφ Βαζέχα, αφήνοντας ωστόσο ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει σε περίπτωση που του ζητηθεί.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πρώην βοηθός προπονητής του «τριφυλλιού» έδειξε άγνοια για τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, αποκαλύπτοντας πως ουδέποτε δέχτηκε πρόταση. «Δεν ξέρω τίποτα. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν από τον Παναθηναϊκό», ανέφερε χαρακτηριστικά ενώ ερωτηθείς για το ποια θα είναι η απάντησή του σε περίπτωση που φτάσει πρόταση στα χέρια του από τους «πράσινους», σχολίασε πως «δεν μπορώ να πω τι θα κάνω γιατί δεν έχω πρόταση. Αν έρθει θα μιλήσω με την διοίκηση, θα την εξετάσω και ύστερα θα αποφασίσω».

Τι προηγήθηκε:

Σύμφωνα με σενάρια που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, οι ιθύνοντες του συλλόγου σκέφτονται να προτείνουν στον Κριστόφ Βαζέχα (ήταν πρόσφατα μέλος του τεχνικού τιμ του Παναθηναϊκού και συγκεκριμένα βοηθός του Νίκου Νιόπλια) ρόλο σκάουτερ.

Να σημειωθεί πως ο πρώην συνεργάτης του Νίκου Νιόπλια στον πάγκο του «τριφυλλιού» δεν είχε αποχωρήσει -τον περασμένο Νοέμβριο- με τον καλύτερο τρόπο από την ομάδα, αλλά η αγάπη και το «δέσιμό» του με τον κόσμο και το «τριφύλλι» είναι αναμφισβήτητα.