Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

28 Μαΐου 2011

Χωρίς «Περπέ» αλλά με κατάμεστο το ΟΑΚΑ για το 2-0


Χωρίς τον Στράτο Περπέρογλου αλλά με τον κόσμο του στο πλευρό του, ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει αύριο το βράδυ (22:00, ΝΕΤ) τον Ολυμπιακό με στόχο να διπλασιάσει τις νίκες του στους τελικούς του πρωταθλήματος.
Ο διεθνής φόργουορντ δεν έχει ξεπεράσει ακόμα την διάταση στον αριστερό ώμο που υπέστη στον τρίτο ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ και για αυτό δεν συμμετείχε και στην προπόνηση του Σαββάτου. Ο Περπέρογλου υποβάλλεται σε θεραπεία και να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και έτσι δεν θα τεθεί στην διάθεση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς για το 2-0 του Τριφυλλιού. Πλέον, η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί την Δευτέρα προκειμένου να διαπιστωθεί αν θα μπορέσει να αγωνιστεί στον τρίτο τελικό στο ΣΕΦ, την επόμενη Τετάρτη.
Μπορεί όμως ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς να μην έχει στη διάθεση του, ένα από τα βασικά του «όπλα», τόσο ο ίδιος όμως όσο και οι παίκτες του θα έχουν μαζί τους τον ισχυρότερο «όπλο» τους. Αναφερόμαστε φυσικά στον κόσμο του Τριφυλλιού, που αναμένεται να γεμίσει κάθε γωνιά του ΟΑΚΑ και να δώσει για ακόμη μια φορά τεράστια βοήθεια στους πρωταθλητές Ευρώπης.
Στο ξενοδοχείο πριν το 2-0
Παρά τον τραυματισμό του Περπέρογλου λοιπόν, το κλίμα στον Παναθηναϊκό είναι στα ύψη και άπαντες ανυπομονούν για το 2-0 το βράδυ της Κυριακής στο ΟΑΚΑ. Λίγο πριν από τον δεύτερο τελικό όμως και για την ακρίβεια αύριο το μεσημέρι, οι πράσινοι θα καταλύσουν σε κεντρικό ξενοδοχείο, από όπου όλοι μαζί θα αναχωρήσουν για το κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων.
ΕπιμέλειαΜίρκα Μπούρα