Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

12 Απριλίου 2011

«Ψάχνουν» μιμητές στον ΠΑΟ

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού κάνει τα αδύνατα δυνατά για να βρει υποστηρικτές στη δύσκολη προσπάθεια να σώσει το Σύλλογο. 

Η εταιρεία Hyundai AE, ιδιοκτησίας του μετόχους της ΠΑΕ, κ. Δάβαρη πρόσφερε για τη συναυλία ένα αυτοκίνητο, το οποίο θα κληρωθεί στο ΟΑΚΑ (15/4) στη συναυλία της Άννας Βίσση.

Η ευχαριστήρια ανακοίνωση δεν αναφέρει το όνομα του ιδιοκτήτη της εταιρείας, καθότι ο ίδιος είναι άνθρωπος χαμηλών τόνων, ενώ καταλήγει με νόημα ότι χρειάζεται να βρεθούν και άλλοι μιμητές αυτής της πράξης, υπονοώντας αυτό που «ψιθυρίζεται» διαρκώς τις τελευταίες εβδομάδες ότι η παναθηναϊκή οικογένεια δεν στέκεται αρωγός στις προσπάθειες της «μάνας του λόχου»!

Η ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο panathinaikos1908.gr αναφέρει: «Ο Παναθηναϊκός Α.Ο ευχαριστεί θερμά δια του προέδρου του, κ. Ν. Ρισβά την εταιρεία Hyundai AE για την ευγενική χειρονομία να προσφέρει ένα αυτοκίνητο, το οποίο θα κληρωθεί στην μεγάλη εκδήλωση του Συλλόγου μας (15/4) στο ΟΑΚΑ.

Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας Hyundai AE, γνωστός για τα παναθηναϊκά του αισθήματα, ανταποκρίθηκε άμεσα στην έκκληση του επιστήθιου φίλου του και Προέδρου του ΤΑΑ ΠΑΟ, κ. Στράτου Σωπήλη για ενεργή συμμετοχή όλων στην προσπάθεια που κάνει ο Σύλλογος για εύρεση οικονομικών πόρων. Ευχόμαστε η κίνηση αυτή να βρει ακόμα περισσότερους μιμητές από την μεγάλη παναθηναϊκή οικογένεια».
theplayer.gr

Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας κάντε κλικ σε μια διαφήμιση