Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

17 Απριλίου 2011

ΠΑΥΛΟ, ΓΙΑΤΙ;;;


Το Greenvoice13, γράφει στο Newspao:

Πότε θα κάνει ξαστεριά για τον Παναθηναϊκό μας ρε γαμώτο ; 


Είχα την ελπίδα πως με την επιστροφή μου από ένα ολιγοήμερο επαγγελματικό ταξίδι κάτι καλό και ευχάριστο θα γινόταν για τον Παναθηναϊκό μας αλλά δυστυχώς συνεχίζεται με γρήγορους ρυθμούς η βεβήλωση και η απαξίωση της ομάδας μας από τους Α-μέτοχους.
Η ΕΛΠΙΔΑ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ, ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΕΘΑΝΑΝΕ ΠΡΟΩΡΑ ΟΙ Α-ΜΕΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΑΣ!!!
Όσα αδέλφια διαβάζουν τ΄ άρθρα μου πιστεύω πως έχουν καταλάβει ότι το μόνο που με ενδιαφέρει είναι ο Παναθηναϊκός και ότι δεν έχω μπει σε κανένα από τα στρατόπεδα που έχουν δημιουργήσει οι αυλικοί των Α- μετοχών. 
Έχω κουραστεί να ακούω, να διαβάζω και να γραφώ τα ίδια και τα ίδια για την διοικητική ανυπαρξία όλων των μετοχών της Παε και για το σχέδιο εξόντωσης και σμίκρυνσης του Παναθηναϊκού μας.
Δεν πάει άλλο, αδέλφια!!! Είναι ξεκάθαρο πλέον πως όλοι τους μαζί και ο καθένας τους χωριστά παίζουν άσχημα και βρόμικα παιχνίδια στην πλάτη και την ένδοξη ιστορία του Παναθηναϊκού μας.

Τον Βαρδή με την παρέα του την ξέραμε , τους Βγενο-πατέρες που μας φόρτωσε τους μάθαμε αλλά αυτό που δεν ξέραμε και δεν περιμέναμε να το ζήσουμε ΠΟΤΕ είναι η συμμαχία του Παύλου με την οικογένεια.

Για 30 ολόκληρα χρόνια όλοι μας φωνάζαμε ‘’Παύλο Θεέ, πάρε την ΠΑΕ΄΄ και σήμερα έχουμε φτάσει στο σημείο να φωνάζουμε ΄΄ Συμμαχία με το Διάολο, σημαίνει προδοσία’’ και ένα τεράστιο ΓΙΑΤΙ ΠΑΥΛΟ, ΦΤΑΣΑΜΕ ΩΣ ΕΔΩ, παραμένει προκλητικά αναπάντητο.

ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!!!

Υ.Γ. Όταν ο ιδιοκτήτης της μεγαλύτερης ομάδας της Ελλάδας μιλαει για πτώχευση και δεν είναι διατεθειμένος να βάλει το χέρι στην τσέπη σημαίνει ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να είναι ιδιοκτήτης και να κράτα υπό τα δεσμά του τον Παναθηναϊκό μας.
Πρέπει άμεσα οι μετοχές της οικογενείας να παραδοθούν στον ερασιτέχνη ή να πουληθεί η Παε σε όποιον επιθυμεί ν΄ αγοράσει.

Η οικογένεια καλώς ή κακώς κατέχει το μεγαλύτερο ποσοστό των μετοχών του Παναθηναϊκού και οφείλει σε κάθε αύξηση του Μ.Κ. να βάζει το χέρι στην τσέπη βάση του ποσοστού της και όχι με βάση το όσο γουστάρω βάζω και βαλτέ εσείς τα υπόλοιπα και αν δεν τα βάλετε ο Παναθηναϊκός θα φτάσει στο σημείο που ήταν πριν την πολυμετοχικότητα δηλ. ΔΕΥΤΕΡΟΤΡΙΤΟΣ .

ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ, ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ;

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΔΕΧΟΝΤΑΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΟΜΕΣΣΑΙΑ ΠΑΕ ΓΙΑ ΧΑΡΙΝ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΤΟΥΣ;

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΣΑΣ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΕΙ ΟΛΩΝ ΣΑΣ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ…

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ , Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΔΩΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ!!!

ΕΠΑΙΞΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΥΣΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΕΜΑΣ!!!

Με σεβασμό 
El Loco



Greenvoice13                 greenvoice13.blogspot.com


Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας κάντε κλικ σε μια διαφήμιση