Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

17 Απριλίου 2011

Ε και ; Τον πρωταθλητή τον ξέρουμε…


Είναι η επόμενη μέρα από το ντέρμπι και όμως κανείς μα κανείς Παναθηναϊκός δεν πρέπει να είναι στεναχωρημένος. Αντίθετα πρέπει να χαίρεται γιατί και αυτό το πρωτάθλημα θα είναι ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΟ!
Μπορεί οι παίκτες του «μεγάλου» και καλύτερου όλων Ζέλικο Ομπράντοβιτς να έχασαν πολλά ριμπάουντ που θα τους είχαν δώσει τη νίκη και την διαφορά όμως από όσους είδαν το παιχνίδι  είτε από κοντά είτε από την τηλεόραση κανείς δεν πιστεύει πως ο ΠΕΝΤΑΣΤΕΡΟΣ μπορεί να χάσει το πρωτάθλημα.
Και δεν θα το χάσει γιατί είναι μακράν καλύτερος του «αιώνιου» πελάτη του… Ξέρετε στο ευρωπαϊκό μπάσκετ είναι ελάχιστες οι ομάδες που έχουν την πολυτέλεια να μπορούν να χάσουν. Μια πολυτέλεια που ο Παναθηναϊκός απέδειξε το Σάββατο το βράδυ πως την έχει ενώ ο Ολυμπιακός δεν θα την αποκτήσει ποτέ.
Για να μην αναφέρουμε τι θα είχε γίνει αν είχε έρθει η διαφορά και το πλεονέκτημα έδρας. Γιατί την νίκη ο ΠΑΟ την είχε, όμως απόλυτα δικαιολογημένα  επέλεξε με την εσκεμμένη άστοχη βολή του «μεγάλου» αρχηγού, να προσπαθήσει για την διαφορά.
Τι και αν οι ερυθρόλευκοι πήραν τη νίκη κανείς δεν πιστεύει πως μπορεί να «χτυπήσει» τον μόνιμο πρωταθλητή ακόμα και τώρα που έχει το πλεονέκτημα έδρας.  Άλλωστε μην ξεχνιόμαστε τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους. Ο ένας και μοναδικός Παναθηναϊκός το έκανε και πέρυσι που δεν ήταν και η καλύτερη αγωνιστική του χρονιά και θα το κάνει και φέτος. Και αυτή τη φορά θα το πετύχει με μεγαλύτερη άνεση.
Για αυτό λοιπόν ας τους αφήσουμε εκεί στον Πειραιά να ζουν στον «ροζ συννεφάκι τους», πανηγυρίζοντας τη νίκη και την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο και εμείς ας ετοιμαστούμε για το πρώτο από τα τρία φετινά τρόπαια του ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ. Οι μέρες περνούν γρήγορα και η Βαρκελώνη είναι όλο και πιο κοντά. Τότε που οι… άλλοι θα έχουν μείνει για ακόμη μια φορά να αναρωτιούνται τι δεν πήγε (ΠΑΛΙ) καλά…
Πάντως, είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό το γεγονός πως το Σαββάτο το βράδυ απέδειξαν πως ούτε οι ίδιοι δεν το… πιστεύουν. Αλλιώς πως μπορεί κανείς να δικαιολογήσει τις πολλές άδειες θέσεις που είδαμε στο ΣΕΦ ; Είναι ποτέ δυνατόν σε ένα ντέρμπι να υπάρχουν άδειες θέσεις ; Και όμως το είδαμε και αυτό και έτσι οι ερυθρόλευκοι έδειξαν πως ούτε οι ίδιοι δεν πιστεύουν στην ομάδα τους.
Πως λοιπόν, αυτή η ομάδα μπορεί να «χτυπήσει» τους μακράν κορυφαίους σε Ελλάδα και Ευρώπη ; Είναι εμφανές πως δεν μπορεί και δεν προβλέπεται να μπορέσει άμεσα καθώς η πράσινη κυριαρχία θα έχει και συνέχεια…
Υ.Γ. : Φίλες και φίλοι του Newspao μιας και αυτή είναι η πρώτη φορά που τα… λέμε από εδώ, θέλω και εγώ με την σειρά μου να σας ζητήσω να στηρίξετε την προσπάθεια των παιδιών που βρίσκονται πίσω από αυτό το blog και οσονούπω και site. Πρόκειται για απλούς ανθρώπους που αγαπούν πραγματικά τον Παναθηναϊκό και η προσπάθειά τους αυτή είναι ιδιαίτερα αξιέπαινη.
Μίρκα Μπούρα

Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας κάντε κλικ σε μια διαφήμιση