Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

27 Απριλίου 2011

Βέλιτς... το φαβορί!



Ένα από τα θέματα που απασχολούν τον Παναθηναϊκό είναι και αυτό της εξεύρεσης τεχνικού διευθυντή, με δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου να τονίζουν πως το μεγαλό φαβορί για αυτή τη θέση είναι ο Γιάσμινκο Βέλιτς.

Ύστερα από την πρώτη του θητεία ο Βόσνιος απομακρύνθηκε μιας και θεωρήθηκε και ο ίδιος μέλος της εποχής που ο Παναθηναϊκός έμενε μακριά από τους τίτλους. Τα δεδομένα όμως έχουν πλέον αλλάξει και το όνομά του έχει επιστρέψει στο τραπέζι και παίζει πολύ δυνατά να αναλάβει το ρόλο της ανοικοδόμησης της ομάδας.

Είναι ένας μεταξύ των πολλών υποψηφίων, αλλά μοιάζει το ξεκάθαρο φαβορί. Και αυτό γιατί οι πράσινοι θεωρούν πως ο Βέλιτς έχει το πλεονέκτημα ότι έχει υπάρξει σε παρόμοια σφικτή οικονομική πολιτική της ομάδας και γνωρίζει πως πρέπει να κινηθεί και πως να αποφύγει τις κακοτοπιές.

Παράλληλα έχει άριστη γνώση της αγοράς. Της ελληνικής, της ευρωπαϊκής και της Λατινικής Αμερικής. Ενώ ξέρει και το έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Φυσικά τυγχάνει και της απόλυτης εμπιστοσύνης του Γιάννη Βαρδινογιάννη ως προς την τιμιότητά του και την ικανότητα να προσαρμόζεται και να φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα με αμιγώς αγωνιστικά κριτήρια.

Πηγή: theplayer.gr