Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

13 Απριλίου 2011

Χρειάζεται ψυχραιμία και ατσάλινο στομάχι!‏


Αυτά βλέπεις να γίνονται μεταξύ των μετόχων και σου σηκώνεται η τρίχα κάγκελο! Να μιλάνε οι Παναθηναϊκοί για καταστροφές, λιμούς και καταποντισμούς ενώ στη διοίκηση της ομάδας υπάρχουν μερικές από τις πιο πλούσιες οικογένειες στην Ελλάδα είναι τραγικό και μόνο να το συζητάμε. Αυτό που δένει κόμπο το στομάχι των φιλάθλων είναι ότι ΟΛΑ γίνοται για γινάτι και προσωπικά ξεκαθαρίσματα λογαριασμών ανάμεσα στους «μεγάλους».
Ο Μίμης Δομάζος δήλωσε σήμερα ότι θα ήταν ευχής έργο να είχε ο σύλλογος ένα δικό του Μαρινάκη. Ασχέτως του τεράστιου σεβασμού που τρέφουμε όλοι μας προς τον «στρατηγό», η συγκεκριμένη ατάκα μόνο πικρό γέλιο μπορεί να βγάλει. Από άποψη ρευστόστητας ο Κρητικός επιχειρηματίας μπροστά στον όμιλο Βαρδινογιάννη είναι .επαίτης! Καταλαβαίνετε λοιπόν γιατί είναι δύσκολο στον οπαδό να συλλάβει όλο αυτό το σκηνικό καταστροφολογίας που έχει στηθεί γύρω από τον μεγαλύτερο ελληνικό σύλλογο; Όλες οι μεγάλες ομάδες στην Ελλάδα έχουν περάσει διοικητικές φουρτούνες. Η ΑΕΚ επί εποχής Ζαφειρόπουλου, πολυεθνικών, Ψωμιάδη και Νικολαϊδη.

Ο Ολυμπιακός επί Σαλιαρέλη και Κοσκωτά. Ο ΠΑΟΚ επί Βουλινού, Μπατατούδη. Παραδοσιακά ο Ηρακλής και ο Άρης, σωματεία που κυρίως διοικούνται από τους.οπαδούς τους! Ο ΠΑΟ ουδέποτε παρουσίασε τέτοια συμπτώματα. Επιτρέψτε μας να θεωρούμε ότι καμιά καταστροφή δεν θα λάβει χώρα, με τόσους «φραγκάτους» πέριξ του κλαμπ. Υπομονή και γερό στομάχι πρέπει να δείξουμε όλοι, μέχρι να καταλαγιάσει ο επικοινωνιακός κουρνιαχτός! Παιχνίδια πολιτικής και συμφερόντων έχουν στηθεί στις πλάτες του Παναθηναϊκού. Δυστυχώς! Άλλο αυτό όμως κι άλλο να σκούζουμε καθημερινά λες και μιλάμε για τον Διαγόρα και το Κορωπί κι όχι τον γίγαντα του ελληνικού αθλητισμού.     

Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας κάντε κλικ σε μια διαφήμιση