Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

13 Απριλίου 2011

Σάτο: «Ξέρουμε τι γίνεται αλλά θα είμαστε έτοιμοι»

Ο Ρομέιν Σάτο έδειξε... πανέτοιμος- από κάθε άποψη- για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο το βράδυ του Σαββάτου (16/4)...

«Έχω ακούσει για την ατμόσφαιρα που επικρατεί στο Φάληρο και θα είναι δύσκολο παιχνίδι» είπε ο Αφρικάνος άσος του Παναθηναϊκού και πρόσθεσε: «Οι οπαδοί του Ολυμπιακού κάνουν τα πάντα για να βοηθήσουν την ομάδα τους, αλλά εμείς θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε την δουλειά μας.Θέλουμε να παίξουμε καλύτερα απ' ότι είχαμε παίξει στο ΟΑΚΑ. Είχαμε προβλήματα τότε, αλλά και τώρα έχουμε ένα θέμα με τον τραυματισμό του Νίκολας. Θα πάμε να παλέψουμε για να κατακτήσουμε το πλεονέκτημα έδρας»

Από την πλευρά του ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τόνισε: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί αγωνίστηκαν πολύ σοβαρά. Το μυαλό μας πλέον βρίσκεται στον αγώνα με τον Ολυμπιακό και το γεγονός ότι παίζουμε την ίδια ώρα που είχαμε παίξει και με την Μπαρτσελόνα, στις 10 παρά τέταρτο, είναι καλό για μας", είπε γελώντας ταυτόχρονα ο προπονητής του Παναθηναϊκού και κατέληξε: "Όλα τα παιχνίδια κόντρα στον Ολυμπιακό είναι σημαντικά αλλά δεν πρόκειται για τελικό. Στον τελικό πάλι θα βρεθούμε αντιμέτωποι. Θα δούμε το ποιός θα έχει το πλεονέκτημα της έδρας».

Ο τεχνικός του Ικάρου, Άρης Λυκογιάννης, επεσήμανε: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό και καλή επιτυχία στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκα. Το τελικό σκορ είναι ακριβώς η διαφορά του πρώτου δεκαλέπτου. Αυτό δείχνει ότι ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά και στη συνέχεια έκανε συντήρηση δυνάμεων ενόψει των δύσκολων αγώνων που ακολουθούν. Είμαι ικανοποιημένος από το πρόσωπο που δείξαμε από το δέκατο λεπτό και μετά».

Τέλος ο Μιχάλης Πολυτάρχου επεσήμανε: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Για μας ήταν τρομερή εμπειρία και νομίζω ότι δείξαμε καλό πρόσωπο. Ελπίζω στα δύο παιχνίδια που μένουν, να πετύχουμε μία ή δύο νίκες. Όλες οι ομάδες που παίζουν κόντρα στον Παναθηναϊκό είναι φυσιολογικό να είναι φοβισμένες στην αρχή».

πηγη:theplayer

Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας κάντε κλικ σε μια διαφήμιση