Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

16 Απριλίου 2011

Υπομονή να έχουμε...

Ο αγώνας του Σαββάτου (16/4) στο ΣΕΦ κρίνει την πρώτη θέση στη βαθμολογία της κανονικής περιόδου. Όπως και να το κάνουμε είναι σημαντικό το να διαθέτει μια ομάδα το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ καθώς θα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στο «σπίτι» της. 


Από μόνο του το πλεονέκτημα δεν δίνει τίτλο, αλλά ασφαλώς χαρίζει ένα προβάδισμα στην ομάδα που θα το έχει στη διάθεσή της και της δίνει το χαρακτηρισμό του «φαβορί» για το πρωτάθλημα.

Μέχρι τότε όμως έχουμε καιρό... Και κυρίως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό (ή Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, ό,τι σας αρέσει) θα βαρεθούμε να τους βλέπουμε... Υπομονή να έχουμε και... πάλι κοντά μας θα είναι.

Οι επόμενες συναντήσεις τους όμως θα κρίνουν τίτλους. Πρώτα στις 15 Μαΐου στον τελικό του κυπέλλου και λίγες μέρες αργότερα στους τελικούς των πλέι οφ. Εκεί θα κριθούν τα πάντα και τότε θα γίνει ο τελικός απολογισμός για το τι πέτυχε η κάθε ομάδα.

Εκτός όλων αυτών, ασφαλώς και περιμένουμε με αγωνία το ματς που θα κρίνει την πρωτιά, όπως άλλωστε με την ίδια αγωνία και τεράστιο ενδιαφέρον αναμένουμε κάθε ντέρμπι «αιωνίων». Στο μπάσκετ, τα πράγματα είναι διαφορετικά καθώς θα συγκρουστούν δύο από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και ίσως να πρόκειται για το καλύτερο μπασκετικό ντέρμπι στην ήπειρό μας (μαζί με το Μπαρτσελόνα- Ρεάλ φυσικά...). Από μόνο του αυτό το στοιχείο- και παρά την «ποδοσφαιροποίηση» που δυστυχώς υπάρχει σε όλα τα επίπεδα, από κόσμο στις κερκίδες μέχρι  πρωτοσέλιδα εφημερίδων- προσδίδει επιπλέον κύρος στον αγώνα και μας συναρπάζει.



Πηγή: theplayer.gr


Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας κάντε κλικ σε μια διαφήμιση