Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

16 Απριλίου 2011

«Ακολουθούν πιο σημαντικά ματς»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς φιλοξενήθηκε στον Τύπο της Σερβίας και μίλησε για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού χαρακτήρισε πιο σημαντικά τα ματς που έρχονται για το «τριφύλλι».


Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ζοτς στη Sportski Zurnal:

«Είναι ένα ντέρμπι αιωνίων, πάντα είναι σημαντικό, το πιο σημαντικό ματς στην Ελλάδα. Αυτή τη φορά θα κρίνει ποια θα είναι η πρώτη ομάδα στην κανονική περίοδο. Όμως τα παιχνίδια που ακολουθούν είναι πιο σημαντικά».

Για την ετοιμότητα του Παναθηναϊκού: «Πάντα οι παίκτες μου προπονούνται καλά. Αν εξαιρέσουμε τον Νίκολας, που δεν προπονείται μετά τον τραυματισμό του στο ματς με την Μπαρτσελόνα, όλοι οι άλλοι είναι καλά. Πιθανότατα θα είναι στη δωδεκάδα, θα προσπαθήσει να παίξει, αλλά το μεγάλο ερώτημα είναι πόσο θα μπορέσει να μας βοηθήσει. Ο Καλάθης ήταν άρρωστος, αλλά αυτά συμβαίνουν. Πάντως γενικά πάμε σε καλή κατάσταση στο ντέρμπι».

Για την πρόκριση στο Final Four της Ευρωλίγκας και τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού αν επηρεάσει: «Δεν ξέρω. Η απάντηση θα έρθει μετά τον αγώνα».

Για την ιδιαιτερότητα ότι αντιμετωπίζει τον κουμπάρο του, Ντούσαν Ίβκοβιτς: «Δεν είναι η πρώτη φορά που θα αναμετρηθούμε και δεν θα είναι και η τελευταία. Δεν δίνουμε μεγάλη σημασία σε αυτό».

πηγη:gazzetta


Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας κάντε κλικ σε μια διαφήμιση