Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

13 Απριλίου 2011

Προσέχει για να έχει ο Φερέιρα

Ανοιξε ο καιρός και κάποιοι παίκτες φαίνεται πως έχουν αρχίσει να το παρακάνουν και να ξεχνάνε πως είναι επαγγελματίες και οι υποχρεώσεις τρέχουν.

Για αυτόν ακριβώς το λόγο και ενόψει των πλέι οφ που θα κρίνουν την συμμετοχή του Παναθηναϊκού στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ ο Ζεσουάλδο Φερέιρα - που έφτασαν στα αυτιά του τα νυχτοπερπατήματα - φρόντισε να τους βάλει στη θέση τους.

Ο Πορτογάλος στην ομιλία του σήμερα το πρωί στην προπόνηση κάλεσε για ακόμα μια φορά τους παίκτες του να συμπεριφερθούν σαν επαγγελματίες και να αφήσουν στην άκρη τα παιδιαρίσματα και τα ξενύχτια για το καλό του Παναθηναϊκού.

«Μπαινουμε στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος για μας», είπε ο Πορτογάλος και πρόσθεσε: «Μετά το παιχνίδι στο Βόλο ξεκινούν τα πλέι οφ και έχουμε πει πως έχουμε την υποχρέωση να βγάλουμε την ομάδα στο Τσαμπιονς Λιγκ. Θα πρέπει, λοιπόν, να είστε πιο συγκεντρωμένοι απο ποτέ. Φυσικά πάνω από όλα πρέπει να τηρείτε τον εσωτερικό κανονισμό που υπάρχει στην ομάδα γιατί είστε επαγγελματίες. Οποιος δεν μπορεί ή, δεν συμμορφωθεί με αυτούς θα υπάρχει και ανάλογη τιμωρία. Δεν είστε μικρά παιδιά, όλοι ξέρετε τι πρέπει να κάνετε»
leoforos.gr

Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας κάντε κλικ σε μια διαφήμιση