Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

17 Απριλίου 2011

Στάθηκαν στα λάθη

Κάθε εμπόδιο, στην προκειμένη περίπτωση ήττα, για καλό. Αυτό εξήγησε ο Άλεξ Μάριτς για την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό.

«Να είστε βέβαιοι ότι έχουμε να μάθουμε πολλά από αυτό τον αγώνα. Σίγουρα, θα μάθουμε από τα λάθη μας. Από κάθε παιχνίδι μαθαίνεις, άλλωστε. Επίσης, από τα λάθη είναι που βελτιώνεσαι. Αναφέρομαι σε λάθη που έχουν να κάνουν με τον τρόπο που ξεκινάμε τους αγώνες, πρέπει να μπαίνουμε πιο δυνατά. Στους αγώνες που παίξαμε φέτος με τον Ολυμπιακό δείξαμε ολιγωρία στο ξεκίνημα, από εδώ και στο εξής θα μπαίνουμε πιο δυνατά, θα προσπαθούμε να κάνουμε από την αρχή το παιχνίδι μας», δήλωσε.

«Κάναμε άσχημα λάθη»

Ο Στράτος Περπέργλου παραδέχθηκε στη συνέντευξη Τύπου πως έκαναν άσχημα λάθη, που τους στέρησαν τη νίκη: «Είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε, αλλά δεν θα ήταν αρκετό για εμάς. Θέλαμε να το πάμε στην παράταση, αλλά κάναμε άσχημα λάθη όπως σε όλο το παιχνίδι και δεν είχαμε την τύχη να κερδίσουμε». Παρά την ήττα, εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη συνέχεια: «Σίγουρα, θα βρεθούμε ακόμα πολλές φορές με τον Ολυμπιακό, χρειαζόμαστε σίγουρα μία νίκη εδώ, στο ΣΕΦ, δεν θα είναι εύκολο, αλλά έχουμε καιρό μπροστά μας και πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι».

«Θα έχουμε την ευκαιρία»

Ο Έλληνας γκαρντ τόνισε μετά το τέλος της αναμέτρησης: «Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος. Μας στοίχισε το κακό ξεκίνημα που κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα. Κάναμε λάθη που αποδείχθηκαν καθοριστικά και η εις βάρος μας διαφορά έφτασε τους εννέα πόντους. Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα. Είμαστε απογοητευμένοι από την ήττα και την απώλεια της πρώτης θέσης στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος. Όμως, θα παίξουμε και άλλες φορές με τον Ολυμπιακό και θα έχουμε την ευκαιρία να επανορθώσουμε για τις δύο ήττες στην κανονική περίοδο».

Μπατίστ: «Θέλαμε τη διαφορά»

Ετοιμος για να επιστρέψει στο ΣΕΦ στους τελικούς του πρωταθλήματος εμφανίστηκε ο Μάικ Μπατίστ.

«Η βολή χάθηκε επίτηδες γιατί θέλαμε να πάρουμε τη διαφορά στην παράταση» τόνισε αρχικά ο Αμερικανός σούπερ σταρ του Παναθηναϊκού για να προσθέσει: «Δεν βγάλαμε αρκετή ενέργεια και εμφανιστήκαμε κάπως κουρασμένοι και γι’ αυτό πιστεύω ότι και σε συνδυασμό με τα 23 λάθη που κάναμε, χάσαμε δίκαια».
Ερωτηθείς για τη συνέχεια, ο 34χρονος σέντερ επισήμανε: «Θα έρθουμε ξανά εδώ στο ΣΕΦ για να πάρουμε κάποια νίκη και να κατορθώσουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα»

Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας κάντε κλικ σε μια διαφήμιση