Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

8 Ιουνίου 2011

Δείπνο έξι αστέρων! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Με τις Κούπες της Ευρωλίγκας και του Πρωταθλήματος να κοσμούν τα τραπέζια, διοίκηση, τεχνικό τιμ και παίκτες του Παναθηναϊκού γιορτάζουν την φετινή επιτυχία της ομάδας σε γνωστό εστιατόριο της Βουλιαγμένης.

Κατά την άφιξή τους οι «πράσινοι» έκαναν δηλώσεις:

Ο συνεργάτης του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, Δημήτρης Ιτούδης, δήλωσε: «Σε σχέση με το ξεκίνημα της χρονιάς και την αμφισβήτηση, κατά τη διάρκεια της σεζόν αντιμετωπίσαμε μεγάλους αντιπάλους για να κατακτήσουμε δυο πολύ σημαντικούς τίτλους. Ο Παναθηναϊκός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη και πρέπει η Ελλάδα να είναι περήφανη για αυτήν την ομάδα. Συγχαρητήρια στους προέδρους της ομάδας γιατί χάρη σε αυτούς μπορούμε και κατακτούμε τρόπαια όλα αυτά τα χρόνια. Δικαιούμαστε να είμαστε ικανοποιημένοι».

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος είπε: «Κατακρίνουμε όλα αυτά που έγιναν, αλλά συνέβησαν 3,5 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη και δεν μπορούσαμε να προλάβουμε πολλά πράγματα. Σαν οικογένεια θέλουμε να αποχωρήσουμε. Υπάρχουν πολλοί και γνήσιοι Παναθηναϊκοί που μπορούν να αναλάβουν την ομάδα».

Ο Αντώνης Φώτσης τόνισε: «Πήραμε πρωτάθλημα. Τα γεγονότα στον τέταρτο τελικό δεν έπρεπε να συμβούν. Η ομάδα χρειάζεται οπαδούς που έχουν καθαρό μυαλό. Κάτι πρέπει να γίνει επιτέλους. Δεν χρειάζεται να συμβεί κάτι, να πάθει κάποιος κάτι σοβαρό για να πάρουν μέτρα. Για την παραμονή μου ακόμα είναι νωρίς, έχουμε καιρό να μιλήσουμε με την ομάδα και θα δούμε. Εγώ δεν έχω μιλήσει ακόμα με την ομάδα».

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης είπε: «Παρά τις προβλέψεις και τα προγνωστικά η ομάδα τα κατάφερε. Ήταν ένας άθλο. Η αποχώρηση των Γιαννακόπουλων σίγουρα θα είναι πλήγμα, αλλά κάτι παραπάνω δεν θα ήθελα να πω».