Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

15 Απριλίου 2011

Απόφαση Τζίγγερ, η παραίτηση Βεκρή

Μπορεί ο Γιάννης Βαρδινογιάννης να εμμένει στην απόφασή του να λειτουργεί στην ΠΑΕ ως 30%, όμως οι τελευταίες εξελίξεις στην Super League και την ΕΠΟ με τον Αχιλλέα Μπέο μόνο αδιάφορο δεν τον έχουν αφήσει... Το αντίθετο μάλιστα. 

Η προκλητικότητα που χαρακτηρίζει τον επαγγελματία παράγοντα του Βόλου τον έχει ενοχλήσει αφάνταστα, σε τέτοιο σημείο που αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά με την υπόθεση.

Από το 1999 μέχρι σήμερα, αποτελούσε φιλοσοφία του να μην ασχολείται με το παρασκήνιο και τις... ζυμώσεις που γίνονται σε αυτό, όμως τα τελευταία γεγονότα δεν θα μπορούσαν να μην τον επηρεάσουν. Για αυτό και πλέον άρχισε να ψάχνει εξονυχιστικά το θέμα με τον Αχιλλέα Μπέο, καθώς είναι αποφασισμένος να το κυνηγήσει μέχρι τέλους.

Μία πρώτη γεύση σχετικά με τις προθέσεις του μπορείτε να πάρετε αν παρακολουθείστε τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζεται από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που ελέγχει η οικογένεια Βαρδινογιάννη, ενώ κανείς δεν γνωρίζει τί σκέφτεται σχετικά, για το μέλλον.

Αυτό όμως που είναι σίγουρο και αποτελεί μία από τις πρώτες κινήσεις του, ήταν η παραίτηση του Τζόνι Βεκρή από το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League. Η αποχώρηση αυτή, αποτελεί προσωπική του απόφαση και δίνει ένα δείγμα γραφής για το τί θα ακολουθήσει...
leoforos.gr

Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας κάντε κλικ σε μια διαφήμιση