Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

15 Απριλίου 2011

Απονομή... με λίγο κόσμο


Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός έδωσε ραντεβού με τον –λιγοστό- κόσμο του στο ΟΑΚΑ, στη μεγάλη συναυλία με την Άννα Βίσση, για την ενίσχυση του συλλόγου. Απονομή του πρωταθλήματος στο βόλεϊ γυναικών.



Εκτός από τα τμήματα των «πρασίνων» μέρος των εσόδων θα δοθούν και για την καμπάνια ενημέρωσης κατά του AIDS, που διοργανώνεται από το κέντρο PRAKSIS και το κέντρο ζωής.

Λιγοστή η παρουσία του κόσμου, καθώς το παρών στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων έδωσαν 5.000 θεατές περίπου, αν και είχαν διατεθεί περισσότερα από 6.000 εισιτήρια. Πρώτοι αφίχθηκαν οι ιθύνοντες των «πρασίνων», μεταξύ των οποίων, ο πρόεδρος Νίκος Ρισβάς, σύσσωμη η ομάδα βόλεϊ των γυναικών, αυτή του πόλο των ανδρών, αθλητές από τα υπόλοιπα τμήματα, ο Τζιμπρίλ Σισέ, ο Γιώργος Καραγκούνης με τον Λάμπρο Χούτο, αλλά και άνθρωποι της showbiz.

Σήκωσαν την κούπα

Πρωταγωνιστικό ρόλο είχε φυσικά το συγκρότημα του Σπύρου Χουντουμάδη, καθώς πριν από την έναρξη της συναυλίας έγινε η απονομή του πρωταθλήματος, από τον αντιπρόεδρο της ΕΟΠΕ, Γιάννη Στουραΐτη. «Κάθε πρωτάθλημα είναι πιο γλυκό από το προηγούμενο. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι πάντα κοντά μας και μας στηρίζει. Σίγουρα μας ανησυχεί η κατάσταση που επικρατεί στον Ερασιτέχνη και αν φανταστείτε και την κατάσταση στο ποδόσφαιρο, σίγουρα στον Ερασιτέχνη είναι χειρότερα, ωστόσο πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά», σχολίασε η αρχηγός της ομάδας, Ξανθή Μυλωνά.

Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας κάντε κλικ σε μια διαφήμιση