Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

15 Απριλίου 2011

Δεν χάθηκε και ο κόσμος, αν…

Η αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ έχει ξεκινήσει και την Πέμπτη ένα ευχάριστο νέο επεφύλαξε η προπόνησης των «πρασίνων» για τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβις. 

Ο Σέρβος τεχνικός είδε τον Ντρου Νίκολας να ξεπερνάει τον τραυματισμό που αντιμετώπιζε, από το τέταρτο παιχνίδι της σειράς στα πλέι οφ της Euroleagueμε την Μπαρτσελόνα, και να δηλώνει παρών εν όψει του πολύ κρίσιμου παιχνιδιού.

Ο Παναθηναϊκός το βράδυ του Σαββάτου παίζει τα «ρέστα» του για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κανονική διάρκεια της Α1 Μπάσκετ Ανδρών και για να τα καταφέρει θέλει να πάρει το… δίποντο με περισσότερους από τέσσερις πόντους διαφοράς. Το «τριφύλλι» έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια πως όταν θέλει να πάρει ένα αποτέλεσμα μπορεί να τα καταφέρει.

Ωστόσο ακόμα και αν έρθει η ήττα στο Φάληρο δεν πιστεύω πως ο Παναθηναϊκός θα είναι το αουτσάιντερ για την κατάκτηση του τίτλου. Όπως έκανε και στην Βαρκελώνη έτσι πιστεύω πως μπορεί και να το κάνει στο ΣΕΦ το συγκρότημα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς. Όπως δηλαδή πήγε μέσα στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» και έσπασε αντρίκια το πλεονέκτημα της έδρας κόντρα στους Πρωταθλητές Ευρώπης, το ίδιο μπορεί να καταφέρει και στον Πειραιά.

Όμως αυτά ισχύσουν μόνο σε περίπτωση που το παιχνίδι του Σαββάτου «στραβώσει» για τους Πρωταθλητές Ελλάδος. Άλλωστε για μένα ακολουθούν πολύ πιο σημαντικά παιχνίδια για τον Παναθηναϊκό στην συνέχεια της σεζόν αφού οι «πράσινοι» δεν δείχνουν να καταλαβαίνουν από έδρες και θα μπορούν να ανατρέψουν την κατάσταση εφόσον… έρθει η ήττα στο ντέρμπι.

Συγκεκριμένα όλα τα λεφτά είναι τα «παιχνίδια» με την Σιένα αλλά και ο τελικός της Euroleague(εφόσον προκριθεί το «τριφύλλι») όπως και ο τελικός του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό παρά το ερχόμενο ματς με τους «ερυθρολεύκους» για το Πρωτάθλημα. Ο λόγος απλούστατος… Στα τρία προαναφερθέντα παιχνίδια κρίνονται δύο τίτλοι ενώ σε αυτό του Σαββάτου απλά η πρωτιά στην κανονική περίοδο του Πρωταθλήματος. Άλλωστε στα πλέι οφ παίζεται το πραγματικό μπάσκετ και εκεί η μπάλα… «καίει».

Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας κάντε κλικ σε μια διαφήμιση