Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

15 Απριλίου 2011

Μνηστήρες για Λέτο

Πρώτος στην λίστα με τους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστής φέρεται πως βρίσκεται ο Σεμπάστιαν Λέτο, ο μάνατζερ του οποίου έχει βγει στην «γύρα» για να φέρει προτάσεις. 

Η οικονομική κρίση που έχει χτυπήσει τα ταμεία της «πράσινης» ΠΑΕ, αναγκάζει τους ιθύνοντες του συλλόγου να βγάλουν στο «σφυρί» τα μεγάλα ονόματα, με απώτερο στόχο την εξοικονόμηση χρημάτων.

Ένας εξ αυτών ο Σεμπάστιαν Λέτο, ο μάνατζερ του οποίου έχει ειδοποιηθεί από την διοίκηση να βρει νέα ποδοσφαιρική στέγη στον πελάτη του (διαφορετικά θα πρέπει να δεχτεί «ψαλίδι» στις ετήσιες απολαβές του γύρω στο 40%).

Σύμφωνα λοιπόν με τα σενάρια που κυκλοφορούν, η Λίβερπουλ βάσει όρου στο συμβόλαιο έχει τον πρώτο λόγο σε περίπτωση πώλησης του ποδοσφαιριστή, ενώ την ίδια ώρα ο Φερνάντο Κοσεντίνο (μάνατζερ του Λέτο) κάνει λόγο για ενδιαφέρον της Πόρτο και δημοσίευμα του ιταλικού Τύπου θέλουν τις Πάρμα και Τζένοα να ετοιμάζουν κρούση για την απόκτησή του.

Να σημειωθεί πως οι «πράσινοι» δεν συζητούν για ένα ποσό κάτω των πέντε εκατομμυρίων ευρώ, καθώς η Λίβερπουλ έχει ποσοστό μεταπώλησης 40%, κάτι που σημαίνει πως σε περίπτωση που ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός πουληθεί με ένα ποσό γύρω στα πέντε εκατ. ευρώ, στα ταμεία της ομάδας δεν θα μπουν παραπάνω από τρία εκατ.

Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας κάντε κλικ σε μια διαφήμιση