Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

18 Απριλίου 2011

Ο Παναθηναϊκός ορίζει πάντα την τύχη του...

Ο Δημήτρης Κοντός γράφει στο Onsports για τον πρώτο λόγο που έχει ο Παναθηναϊκός να κερδίσει το Πρωτάθλημα.


Ο Παναθηναϊκός ήταν ελαφρώς …ανάλατος στα πρώτα 30 λεπτά και την παράταση στο ΣΕΦ και παρόλα αυτά κατάφερε να βάλει ακόμη μια φορά το μαχαίρι στο λαιμό του αιώνιου αντιπάλου του. Ο Ολυμπιακός με το πλεονέκτημα έδρας εξασφαλισμένο θα μπορούσε να έχει και τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του φετινού Πρωταθλήματος. Να με συμπαθάτε όμως αλλά δεν πιστεύω πως υπάρχει άνθρωπος ο οποίος να νομίζει πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν έστω και το 51% των πιθανοτήτων για να το καταφέρουν.
Ναι μεν μεγάλος προπονητής και δυνατή ομάδα, ωστόσο έχει να κάνει μ΄ένα σύνολο που ξέρει να ορίζει την τύχη της καλύτερα από τον καθένα. Έτσι έκανε και το βράδυ στον Πειραιά. Ακόμη και όταν βρέθηκε να χάνει με 11 πόντους (65-54) το γύρισε ...σβηστά με τα πρόσωπα των παικτών να προδίδουν τη σιγουριά τους. Στο τέλος της κανονικής διάρκειας το πνεύμα του νικητή φαίνεται πως νίκησε το πνεύμα του Διαμαντίδη. Ο Μήτσος έχασε τη βολή στα 16 δεύτερα, αλλά στη λήξη δεν κρατήθηκε και με το σκορ στο 76-76 ...ξέχασε το +4 και θέλησε να πάρει το ροζ φύλλο στο σπίτι του. Η μπάλα τον ...έφτυσε και έτσι τα πάντα οδηγήθηκαν στην παράταση.
Ο Ολυμπιακός νίκησε, ο Παναθηναϊκός όμως δε φοβάται γνωρίζοντας πως θα έχει τρεις ευκαιρίες στο ΣΕΦ για ένα καλό διπλό. Και εσείς τι λέτε; Δεν έχει ούτε το 33,3% να το κάνει; Εξάλλου το έχει καθιερώσει τα δύο τελευταία χρόνια κάνοντας break στην έδρα του μεγάλου αντιπάλου του. Εκεί δεν θα κάνει ούτε 23 λάθη που έκανε σε αυτό το ματς, δεν θα ξεχαστεί στην ...προθέρμανση για ένα 30λεπτο όπως έγινε, δεν θα υπάρχει καμία ευρωπαϊκή σκέψη όπως τώρα και δεν θα αφήσει τους Πειραιώτες να μαζέψουν 16 επιθετικά σκουπίδια. Εκεί θα έχει άλλα κόλπα. Εν κατακλείδι, ο Παναθηναϊκός σε μια κακή βραδιά απέδειξε ξανά πως για να πέσει για τα καλά στο καναβάτσο θα πρέπει να ..φύγει και από το παρκέ.
ΥΓ: Ο Νικ Καλάθης ήταν και πάλι σε ένα μεγάλο ματς ίσως ο πιο σταθερός παίκτης της ομάδας.
onsports.gr

Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας κάντε κλικ σε μια διαφήμιση