Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

18 Απριλίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ετοιμάζει βαλίτσες ο Κατσουράνης!

Ένας επισκέπτης του Newspao, έχει έγκυρες πληροφορίες ότι (και) ο Κατσουράνης έχει ήδη αρχίσει να ετοιμάζει βαλίτσες για το καλοκαίρι και τις μοιράζεται μαζί μας.

Σύμφωνα με τον αναγνώστη, έχει γίνει ήδη μια πρώτη συζήτηση για την μείωση που θα γίνει όχι μόνο στον ίδιο αλλά και σε όλους του ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιρίστές του τριφυλλιού όπως Σισέ(εάν μείνει), Λέτο(εάν μείνει), Κατσουράνης, Καραγκούνης και παίζεται να προταθεί το ίδιο και στον Χριστοδουλόπουλο. 

Ήταν γνωστό από την αρχή στην ΠΑΕ ότι ο συγκεκριμένος παίκτης θα ήταν δύσκολο να δεχτεί μείωση. Δεν έχουν τελειώσει ακόμα οι διαπραγματεύσεις. Δεν έχουν αρχίσει καν καλά καλά, αλλά ο παίκτης είναι αρνητικός σε αυτό το ενδεχόμενο. Σίγουρα θα γίνουν κι άλλες συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές, ωστόσο τα πράγματα έχουν ως σας τα είπαμε παραπάνω.

Το ενδεχόμενο να μείνει ο παίκτης δεν έχει αποκλειστεί τελείως ακόμη. Αυτό θα γίνει μόνο αν η ΠΑΕ Παναθηναϊκός μικρίνει το ποσό της μείωσης. Έτσι, ο Κατσούρ είναι πρόθυμος να το συζητήσει και να βρεθεί η λύση της παραμονής του.

*Οι πληροφορίες είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ του αναγνώστη του Newspao. Το Newspao, είναι απλά το μέσο που επέλεξε ο συγκεκριμένος επισκέπτης για να δημοσιεύσει της πληροφορίες του.



Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας κάντε κλικ σε μια διαφήμιση