Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

17 Απριλίου 2011

Αρνήθηκε πόστο στον ΠΑΟ ο Φύσσας

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να πρότεινε στον Τάκη Φύσσα να αναλάβει ρόλο τεχνικού διευθυντή στην Παιανία, ωστόσο ο πρώην άσος του "τριφυλλιού" αποφάσισε να μην αφήσει την θέση του στην Εθνική ομάδα.


Στους "πράσινους", με δεδομένη τη διοικητική αστάθεια και διαφαινόμενο το οικονομικό πρόβλημα, αναζητούν τρόπους να καλύψουν τα κενά στην ομάδα, με λύσεις που ενέχουν το μικρότερο δυνατό ρίσκο, αλλά και χαμηλό σχετικά κόστος.

Γι΄αυτό, μία απ' τις λύσεις που δουλεύουν είναι να προτείνουν πόστα σε παλαίμαχους παίκτες του "τριφυλλιού", οι οποίοι θα αντιμετωπισθούν και με καλό μάτι από τον κόσμο.


Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα της εφημερίδας "Εξέδρα", ο Δημήτρης Γόντικας προσέγγισε πριν λίγες μέρες τον Τάκη Φύσσα και του προσέφερε τη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Ο παλαίμαχος αριστερός μπακ θεωρείται μια πολύ καλή επιλογή λόγω και της εμπειρίας που έχει αποκομίσει από το ανάλογο πόστο που κατέχει στην Εθνική ομάδα.

Ωστόσο, ο Φύσσας αρνήθηκε την πρόταση του συλλόγου του οποίου τη φανέλα τίμησε για έξι ολόκληρα χρόνια και θα συνεχίσει να κάνει τη δουλειά του με το εθνόσημο στο στήθος.

Στον Παναθηναϊκό, απ' την άλλη, μετά το "ναυάγιο" με τον Φύσσα, στρέφουν τα βλέμματα τους αλλού, ώστε να ξεκαθαρίσει σύντομα το θέμα με τον τεχνικό διευθυντή, θέση που θεωρούν νευραλγική για το μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας.

πηγη:sport24

Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας κάντε κλικ σε μια διαφήμιση