Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

11 Απριλίου 2011

«Όχι» της ΕΟΠΕ σε επιλεκτική απονομή!

Όποια ομάδα κατακτήσει σήμερα το Πρωτάθλημα στο κλειστό του Ρέντη είτε είναι ο Ολυμπιακός, είτε ο ΠΑΟ δεν θα της γίνει απονομή του κυπέλλου και των μεταλλίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του theplayer.gr, η Ομοσπονδία δεν θα δώσει σήμερα το κύπελλο, τα μετάλλια και τα διπλώματα στις αθλήτριες της ομάδας που θα κατακτήσει το πρωτάθλημα είτε αυτές είναι «ερυθρόλευκες» είτε «πράσινες».

Ο Ολυμπιακός δεν εγγυήθηκε

Οι Πειραιώτες αρνήθηκαν να γίνει απονομή στον Ρέντη σε περίπτωση που το πρωτάθλημα κατακτηθεί από τον Παναθηναϊκό και αυτό γιατί δεν εγγυήθηκαν την ασφάλεια ενός τέτοιου εγχειρήματος. Υπενθυμίζεται βέβαια ότι η αναμέτρηση είναι ειδικής διαχείρισης δηλαδή με γυναικόπαιδα και ότι η τοποθέτηση του Ολυμπιακού μοιάζει περισσότερο ως δικαιολογία.

Ο ΠΑΟ δεν είχε πρόβλημα

Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός μέσω του προέδρου του Ν. Ρισβά είπε ότι δεν είχε κανένα πρόβλημα είτε κερδίσει η ομάδα του τον τίτλο είτε όχι να γίνει η απονομή, δείχνοντας ανωτερότητα με τη στάση αυτή.

Έτσι, η ΕΟΠΕ αφού δεν μπόρεσε να έχει κοινή απάντηση από τους «αιώνιους» έπραξε με γνώμονα την ισονομία και όσο και αν δεν ακούγεται δίκαιη η μεταχείριση αυτή κυρίως για τη γηπεδούχο ομάδα, κάποια στιγμή πρέπει να τελειώσουν οι αντιπαλότητες και αναδειχτεί το άθλημα όπως του αξίζει και όχι βασιζόμενο στις σωματειακές αντιπαλότητες.

πηγη:theplayer

Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας κάντε κλικ σε μια διαφήμιση