Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

11 Απριλίου 2011

Και ο ΠΑΟ πέφτει…

«Έπεσε» ο Αστέρας Τρίπολης μετά την χτεσινή ήττα του 1-0 στο Ολυμπιακό Στάδιο.
Αλλά μήπως και ο Παναθηναϊκός δεν “πέφτει”, σύμφωνα με όσα βλέπουμε (και ακούμε) το τελευταίο διάστημα;

Πέφτει η διαφορά του στη βαθμολογία των πλέι-οφ. Από εκεί, που ο Παναθηναϊκός πριν μερικές αγωνιστικές απείχε 4 βαθμούς από την ΑΕΚ, μετά και τα αποτελέσματα της 29ης, έχει αβαντάζ μόνο 2 βαθμών.
Πέφτει η προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο. Πόσοι παρακολούθησαν το ματς με τον Αστέρα ; Ζήτημα να ήταν 10.000. Με λιακάδα και μισή… τηλεοπτική μετάδοση (δίχως περιγραφή των αγώνων).
Πέφτει η αυτοπεποίθηση των παικτών. Έτσι πιστεύει (;) ο Ζεσουάλδο Φερέιρα και το δήλωσε μετά το ματς: «Η ομάδα παλεύει τα ματς, αλλά οι ποδοσφαιριστές πάσχουν από έλλειψη εμπιστοσύνης».
Πέφτει η αποτελεσματικότητα του Σισέ. Ο Γάλλος έχει κολλήσει στα 19 γκολ αλλά αυτό είναι το λιγότερο. Το χειρότερο είναι ότι δεν μπορεί να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα ακόμη και στο τέτ α τετ με τον τερματοφύλακα.
«Πέφτει κράξιμο» από τους οπαδούς, οι οποίοι παρακολουθώντας το θέατρο παραλόγου στα μετοχικά και την μια μετά την άλλη τις κακές εμφανίσεις της ομάδας, έχασαν την υπομονή τους και έπιασαν τα συνθήματα.
Πέφτουν οι «πράσινοι» σαν τις μύγες εξαιτίας τραυματισμών, κάτι που μέχρι ένα σημείο είναι φυσιολογικό στο τέλος της σεζόν. Τελευταίο κρούσμα ο Σπυρόπουλος, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στην προπόνηση .
Πέφτουν οι μετοχές του Φερέιρα. Με τις επιλογές και το κοουτσάρισμα που έχει κάνει ο Πορτογάλος στα τελευταία παιχνίδια έχει χάσει πολλούς από τους πόντους, που είχε κερδίσει μέχρι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Πέφτει το «αστέρι» του Νίνη. Κοντεύουμε να ξεχάσουμε πότε ήταν το τελευταίο καλό παιχνίδι που έκανε ο 21χρονος πια άσος, ο οποίος το τελευταίο διάστημα φαίνεται να έχει χάσει και την εμπιστοσύνη του Φερέιρα.
«Πέφτει δούλεμα» από τους λογής-λογής ατζέντηδες οι οποίοι μέσα στο χαμό βρίσκουν την ευκαιρία για να παίξουν παιχνίδια στην πλάτη του Παναθηναϊκού, άλλοτε «φέρνοντας» και άλλοτε «σπρώχνοντας» παίκτες σε άλλες ομάδες.
Εκείνα, που δεν (φαίνεται να)… πέφτουν είναι τα λεφτά καθώς, οι μέτοχοι δεν δείχνουν πρόθυμοι να βάλουν το χέρι στην τσέπη και να συμμετάσχουν σε μια γενναία αύξηση μετοχικού κεφαλαίου προκειμένου να ξεπεραστούν τα οικονομικά προβλήματα της ΠΑΕ.
Έχει πέσει και αυτών η διάθεση να συνεισφέρουν στην «επόμενη μέρα», η οποία, έτσι όπως πάει το πράγμα, θα αργήσει να ξημερώσει. Το λέει, άλλωστε και η παροιμία: Όπου λαλούν πολλοί κοκόροι…».
Για αύριο έχει προγραμματιστεί (ένα ακόμη) διοικητικό συμβούλιο στο οποίο όμως είναι άγνωστο πόσοι και ποιοι από τους μετόχους θα δώσουν το παρών. Ενώ είναι γνωστό ότι συντρέχουν λόγοι σοβαροί, που συγκαλείται.
Όπως είναι η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν, που και οι πέτρες της Παιανίας γνωρίζουν ότι δεν μπορεί να γίνει δίχως τα οικονομικά εχέγγυα, που παρέχει η αύξηση Μ.Κ.
Αυτά σκέφτεται ο κόσμος του Παναθηναϊκού και με τη σειρά του πέφτει. Σε βαθειά περισυλλογή….
onsports.gr
Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας κάντε κλικ σε μια διαφήμιση