Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

19 Απριλίου 2011

Πριν να είναι αργά…

Το πρωτάθλημα τελείωσε. Τα play off έρχονται.

Στόχος όλων στο πράσινο στρατόπεδο πια, είναι η ανασύνταξη και η καλή παρουσία στους αγώνες κατάταξης για να κατορθώσει το τριφύλλι να… ανθίσει στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Παναθηναϊκός, αγωνιστικά, μετά το παιχνίδι του Καραϊσκάκη έχει δείξει σημάδια… πολυμετοχικότητας. Δηλαδή αυτοκαταστροφής.

Έστω και την ύστατη στιγμή, προλαβαίνει να ανακάμψει μέσω της σκληρής δουλειάς που ετοιμάζει ο Φερέιρα, του οποίου η παραμονή κρίνεται μέσω των συγκεκριμένων αγώνων.

Οι «πράσινοι», τις τελευταίες 7 αγωνιστικές της Σούπερ Λίγκας μάζεψαν μόλις 10 βαθμούς! Συγκομιδή, που είναι για ομάδες που πέφτουν κατηγορία κι όχι που κάνουν πρωταθλητισμό. Και μάλιστα, έχοντας εύκολο πρόγραμμα. Όσο και να επηρεάστηκε η ομάδα μετά τα συμβάντα στο Φάληρο με τον Ολυμπιακό, δικαιολογίες δεν υπάρχουν. Τέτοιος αποπροσανατολισμός σημαίνει πολλά.

Σημαίνει πως ο… χαμένος εγωϊσμός αρκετών ποδοσφαιριστών που δείχνουν αδιαφορία ενώ παίζουν στον Παναθηναϊκό, είναι δείγμα παικτών που δεν έχουν συνειδητοποιήσει σε τι σύλλογο βρίσκονται. Και μάλιστα, σε μια στιγμή που έχει γνωστοποιηθεί με κάθε τρόπο, πως η διοίκηση είναι αναγκασμένη να αναπροσαρμόσει τα πλάνα της λόγω των οικονομικών δεδομένων…

Σημαίνει επίσης πως το προβλέψιμο πρόσωπο του «τριφυλλιού» στον αγωνιστικό χώρο είναι κάτι που θα χρεωθεί στο προπονητικό τιμ. Αν και ο Φερέιρα ήταν αυτός που πιστώθηκε το ανέβασμα του Παναθηναϊκού μέχρι και το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη, πρέπει να αποδοθούν ευθύνες εκτός από τους παίκτες, και στον ίδιο για το τελευταίο δίμηνο.

Και τώρα, με τη διακοπή, είναι ευκαιρία και του ίδιου αλλά και πολλών από τους παίκτες της ομάδας, να δουλέψουν σκληρά και να παρουσιάσουν αυτό που πρέπει στα play off. Αλλιώς, για αρκετούς, θα είναι ήδη αργά. Αν δεν είναι ήδη…

Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας κάντε κλικ σε μια διαφήμιση