Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

25 Απριλίου 2011

Επιστροφή στην Παιανία, ξεκινάει η δουλειά, με φόντο τα πλέι-οφ

Τη Δευτέρα το απόγευμα τελειώνουν οι ολιγοήμερες διακοπές, που απολαμβάνουν οι πράσινοι. 

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα περιμένει όλους τους παίκτες για προπόνηση και για να αρχίσει η προετοιμασία εν όψει των πλέι-οφ όπου θα κριθεί η συμμετοχή ή όχι του Παναθηναϊκού στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Πορτογάλος θα...ζυγίσει τους ποδοσφαιριστές στους οποίους είχε κάνει συστάσεις για να προσέξουν τη ζωή τους αυτές τις ημέρες και όποιον βρει υπέρβαρο θα τον τιμωρήσει με πρόστιμο και ίσως τον αντιμετωπίσει και πιο αυστηρά στα επίσημα παιχνίδια. Η κλήρωση για το πρόγραμμα των πλέι-οφ θα γίνει την Παρασκευή, ωστόσο ο 65χρονος τεχνικός γνωρίζει πως δεν θα έχει σίγουρα τους τιμωρημένους Καντέ και Μπουμσόνγκ στο πρώτο παιχνίδι, αφού αποβλήθηκαν στο Βόλο, ενώ περιμένει και τα νέα από το μέτωπο των τραυματιών. Τα προβλήματα λοιπόν φαίνονται αρκετά και ο καταρτισμός της ενδεκάδας δεν θα είναι εύκολη υπόθεση για το τεχνικό επιτελείο. Αλλά αυτά θα τα δει μέσα στην εβδομάδα ο Φερέιρα με τους συνεργάτες του.



Εβδομάδα επαφών για Γόντικα



Ο Δημήτρης Γόντικας μόλις θα επιστρέψει από τις διακοπές του θα αρχίσει μία σειρά επαφών για διοικητικά και αγωνιστικά θέματα. Οι μέτοχοι δεν εμφανίζονται διατεθειμένοι να βάλουν χρήματα και να βγάλουν την ομάδα από το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει και ο προεδρεύων αντιπρόεδρος θα προσπαθήσει να μάθει τις προθέσεις τους και γενικά τι να περιμένει από ρευστό στις 6 Μαίου. Εκείνη την ημέρα εκπνέει η προθεσμία για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Επίσης θα έχει επαφές με τον προπονητή για να μάθει την αγωνιστική κατάσταση και ετοιμότητα των παικτών. Προφανώς θα μιλήσει και με μάνατζερ για τα γνωστά θέματα των συμβολαίων και σύμφωνα με πληροφορίες θα «τρέξει» λίγο πιο γρήγορα το ζήτημα του τεχνικού διευθυντή.
theplayer.gr