Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

14 Μαρτίου 2011

Πρώτος στα play-off

Το Newspao.blogspot.com, κάνει μια ανάλυση για την, πιθανότερη, βαθμολογία των play-off.

Καταρχήν ο Παναθηναϊκός αυτή τη στιγμή είναι δεύτερος στην κανονική περίοδο με 11 βαθμούς(54) διαφορά από την τρίτη ΑΕΚ που έχει 43. Ο Παναθηναϊκός την επόμενη αγωνιστική αγωνίζεται στο ΟΑΚΑ σε ένα εύκολο θεωρητικά παιχνίδι με την Κέρκυρα. Την 28η αγωνιστική με τον Πανσεραϊκό, την 29η με τον Αστέρα Τρίπολης που αγωνίζεται για να μείνει στην Α' κατηγορία(αυτά συμβαίνουν άμα χαρίζει παιχνίδια στον γαύρο) και τέλος, την τελευταία αγωνιστική αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό Βόλου που είναι το μόνο δύσκολο ματς μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.


Η ΑΕΚ η οποία είναι η μόνη που, λέμε τώρα, συναγωνίζεται τον Παναθηναϊκό για την δεύτερη θέση που οδηγεί στην πρώτη θέση των play-off, έχει αρκετά δυσκολότερο πρόγραμμα από το τριφύλλι. Πάμε λοιπόν να δούμε και το πρόγραμμα της ΑΕΚ μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος: 27η αγωνιστική παίζει με τον γαύρο στο τηγάνι(Καραΐσκάκη), την 28η αγωνιστική θα αγωνιστεί στο ΟΑΚΑ με τον Ατρόμητο, την 29η αγωνιστική θα την υποδεχτεί η Λάρισα στο AEL FC ARENA και τελευταία αγωνιστική, θα φιλοξενήσει στο ΟΑΚΑ τον Ηρακλή.


Το σενάριο να πάει η ΑΕΚ ως πρώτη στα play-off μοιάζει δεν υπάρχει καν, καθώς πρέπει να νικήσει ΟΛΟΥΣ τους αγώνες και ο Παναθηναϊκός να μην νικήσει ΚΑΝΕΝΑΝ, να χάσει σε όλους τους αγώνες. Μια ισοπαλία να φέρει ο Παναθηναϊκό και να χάσει όλα τα άλλα ματς, και όλα να τα νικήσει η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός βγαίνει πρώτος. Βλακεία μας και που αναφέραμε την περίπτωση να βγει η ΑΕΚ  δεύτερη στην κανονική περίοδο... συγχωρέστε μας αλλά για να έχετε μια εικόνα της όλης κατάστασης... 


Το μόνο που θα παιχτεί στα εναπομείναντα παιχνίδια μέχρι την λήξη της κανονικής περιόδου, είναι οι υπόλοιπες θέσεις.

Στην παρούσα στιγμή, η βαθμολογία για τα play-off είναι:



1. Παναθηναϊκός     3

2. ΑΕΚ                     13. ΠΑΟΚ                  0
4. Καβάλα               0