Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

13 Μαρτίου 2011

«Τρέμουν» Χριστοφιδέλη. Τυχαίο;

Έγγραφο της FIVB προς την ΕΟΠΕ που ζητά εξηγήσεις για την μονοετή και όχι διετή τιμωρία του Κώστα Χριστοφιδέλη, έπειτα από την ανίχνευση της απαγορευμένης ουσίας «ελέγχεται» ως τυπική ενημέρωση ή «δάκτυλος» κατά του Παναθηναϊκού αλλά και της Εθνικής!


Στις 17/3 εκδικάζεται η προσφυγή του ΠΑΟ στο ΑΣΕΑΔ για την άδεια έκδοσης δελτίου με σκοπό ο αθλητής να αγωνιστεί μόλις λήξη η ποινή του. Στις 23/3 η τιμωρία του λήγει ενώ ο ίδιος το έχει παλέψει με νύχια και με δόντια να αποδείξει την αθωότητά του.


Το έγγραφο της FIVB προς την ΕΟΠΕ ζητά ευγενικά «ενημέρωση» και με έμμεσα ζητά εξηγήσεις γιατί η ποινή δεν είναι η προβλεπόμενη, δηλαδή διετής. Φυσικά, η ΕΟΠΕ είναι αναρμόδια καθώς βάσει νομοθεσίας το ΑΣΕΑΔ αποτελεί το Ανώτατο Όργανο και άρα δεν μπορεί η υπόθεση να προχωρήσει. Για το λόγο αυτό και προς στιγμήν, στο «τριφύλλι» δεν ανησυχούν αν και οι πλέον αρμόδιοι είναι δικηγόροι που έχουν αναλάβει την υπόθεση (Πρατικάκης-Ρισβάς).


«Δάκτυλος» κατά ΠΑΟ-ΕΟΠΕ


Η ΕΣΑΠ δηλώνει άγνοια αλλά ο Πρόεδρός της, Παντελής Ταρνατώρος (πρόεδρος του ΤΑΑ Ολυμπιακός) δεν... πείθει. Παράλληλα δεν φαίνεται τυχαία η χρονική παρέμβαση αφού μοιάζει λες και "κάποιος" προσπαθεί να επηρεάσει την έκβαση των γεγονότων λίγες μέρες πριν την εκδίκαση της προσφυγής στο ΑΣΕΑΔ. Αν όντως έχει συμβεί κάτι τέτοιο, και υπάρχει εμπλοκή, η οποία ελέγχεται, τότε θα πρέπει άμεσα ο «δάκτυλος» να αποκαλυφτεί αφού θέτει σε κίνδυνο το ελληνικό βόλεϊ μιας και με την λήξη της ποινής του Χριστοφιδέλη, είναι έτοιμος και πάλι να προσφέρει στην Εθνική ενώ μέσω των αποφάσεων του ΑΣΕΑΔ, πλήττεται και η εικόνα της ΕΟΠΕ!


Η FIVB αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο η ίδια ή η WADA να προσφύγουν στο CAS.


πηγη :theplayer