Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

3 Μαρτίου 2011

Δεν επιστρέφει ο Μάτος


Με τα δεδομένα που υπάρχουν μέχρι στιγμής, ο Βραζιλιάνος μέσος δεν «ψήνεται» να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό ως αντικαταστάτης του Ζιλμπέρτο

Η επιστροφή του Ζιλμπέρτο Σίλβα στη Βραζιλία το καλοκαίρι, όταν και θα λήξει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό, θεωρείται κάτι παραπάνω από δεδομένη. Άλλωστε οι «πράσινοι» με την οικονομική πολιτική που θα ακολουθήσουν τη νέα αγωνιστική περίοδο, σε καμία περίπτωση δεν θα καταφέρουν να πείσουν τον «αόρατο τοίχο» να παραμείνει στην Παιανία. Για αυτό και ήδη οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» έχουν αρχίσει να εξετάζουν τις εναλλακτικές επιλογές που έχουν στη διάθεσή τους.
Η πρώτη και πιο σίγουρη θα μπορούσε να ήταν ο Μαρσέλο Μάτος, αλλά από ό,τι φαίνεται ο Βραζιλιάνος μέσος δεν «ψήνεται» να επιστρέψει στην Ελλάδα. Η παρουσία του στην Μποταφόγκο είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητική, με αποτέλεσμα να πάρει ακόμη και το χρίσμα του αρχηγού, κάτι που είναι ενδεικτικό της εμπιστοσύνης που του τρέφουν στην ομάδα.
Ο ίδιος μάλιστα πιστεύει πως αν συνεχίσει στον ίδιο ρυθμο, δεν αποκλείεται να κληθεί ακόμη και στην Εθνική Βραζιλίας. Για αυτό και στην παρούσα φάση, ούτε που περνάει από το μυαλό του το ενδεχόμενο επιστροφής στην Ελλάδα.