Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

3 Μαρτίου 2011

Νέο σκάνδαλο με Ριέρα (BINTEO)


Με μία αγωνιστική για επικίνδυνο παίξιμο και όχι με τρεις για χτύπημα εκτός φάσης, όπως έγραψε το φ.α., τιμωρήθηκε ο Ισπανός.
Έλεος πια. Αφού το πρωτάθλημα το έχει πάρει ο Ολυμπιακός, γιατί συνεχίζει και προκαλεί με τέτοιο τρόπο. Τι φοβάται πια και συνεχίζει να βιάζει την κοινή λογική μας, βγάζοντας από τα ρούχα της όλη τη φίλαθλη Ελλάδα, αλλά και μεγάλη μερίδα των υγιώς σκεπτόμενων (ναι υπάρχουν και τέτοιοι) υποστηρικτών του.
Ποιο λόγο είχε και κατάφερε να κάνει το άσπρο-μαύρο στην υπόθεση Ριέρα; Απλά και μόνο για να κάνει επίδειξη δύναμης; Δεν υπάρχει άλλη δικαιολογία. Ακόμη και ο Σωκράτης Κόκκαλης να ήταν αυτός που θα αποφάσιζε, διαφορετική ποινή θα έβγαζε. Αλλά φαίνεται πως το αφεντικό του Ολυμπιακού είναι αχόρταγο (καλά αυτό φαίνεται κιόλας...) Θέλει να δείχνει ότι αυτός και μόνο αυτός. Για αυτό και έχει τη Super League μαγαζάκι του.
Κατάφερε λοιπόν ο Ισπανός μέσος να τιμωρηθεί με μία αγωνιστική για το χτύπημα στον Κοντοέ, με αιτιολογία ότι δεν ήταν χτύπημα εκτός φάσης (όπως σωστά έγραψε στο φύλλο αγώνα ο Παμπορίδης), αλλά επικίνδυνο παίξιμο. Φοβερά πράγματα. Αυτοί οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι και προσπαθούν να μας τρελάνουν τελείως...

Και να σκεφτεί κανείς πως ο αδελφός του για παρόμοιο χτύπημα στο ματς με την ΑΕΚ τιμωρήθηκε με 3 αγωνιστικές. Αλλά είπαμε... Ο ένας παίζει στον Ολυμπιακό και ο άλλος στον Ολυμπιακό Νέας Σμύρνης.