Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

12 Μαρτίου 2011

Το κόμπλεξ του Βασιλάκη!

Πάλι καλά που εν μέσω της περιβόητης υπόθεσης με τις κασέτες, υπάρχει και ο φραγκοφονιάς για να γελάμε λίγο.


Ο οποίος αν και δεν θέλει να ασχολείται και να μιλάει, όπως έχει πει πολλάκις στο παρελθόν, δεν χάνει ευκαιρία να βγαίνει και να εκφράζει το πλήρες εύρος του απύθμενου κομπλεξισμού του.


Για δες λοιπόν που μίλησε -ξανά- ο Βασιλάκης και το νέο διαμάντι που μας ξεφούρνισε, ήταν πως δεν τον γέμιζε η παλιά του ομάδα, η περσινή, η οποία στο εξώφυλλο της γαυροφυλλάδας δεν αναφέρεται καν με το όνομά της.


Σε περίπτωση που εσύ και τα γαυράκια την έχετε ξεχάσει, Βασιλάκη, να σου θυμίσω ότι λεγόμαστε Παναθηναϊκός. Λεγόμαστε Παναθηναϊκός και κάτι μαγαζάκια σαν και τον Ολυμπιακό τα έχουμε στη σφαλιάρα από τότε που εσύ είχες ακόμα μαλλιά. Σου βάζω δύσκολα βέβαια τώρα, Βασιλάκη, πού να θυμηθείς εσύ πότε είχες μαλλιά τελευταία φορά, αλλά αν στύψεις το μυαλό σου, όλο και κάτι θα βγει.


Σου ζητάμε συγγνώμη κιόλας που δεν σε καλύπταμε ως σύλλογος. Πρέπει να ήταν πολύ δύσκολο να παίζεις στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης και να γεμίζεις το ντουλαπάκι με μετάλλια νίκης και πρωταθλημάτων.


Χίλιες φορές να πας στους δεύτερους, σε αυτούς που με τόση ζεστασιά σου βρίζανε τη μανούλα και τον πατέρα. Ναι, για εκεί είσαι.


Πο πο, παιδιά, κάτι τέτοιες συνεντεύξεις διαβάζω και μετά κάθομαι και λέω μήπως τελικά τον παρεξηγήσαμε τον κηπουρό; Τόσα χρόνια μέλος του τηγανήσιου, τέτοιες συγκλονιστικές μπαρούφες σαν αυτές που έχει ξεφουρνίσει ο φραγκοφονιάς στον ελάχιστο χρόνο που φόρεσε κόκκινη πιτζάμα, δεν έχει πει.


Κοίτα να δεις που θα βγάλει και τον Αντωνάκη καλύτερο από τα μούτρα του.


Μεγάλο νούμερο ο φραγκοφονιάς τελικά.
leoforos