Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

4 Μαρτίου 2011

Καλοκαίρι εξελίξεων!

Τα διοικητικά θέματα της ομάδας δεν είναι αποκλειστικά και μόνο αυτά στα οποία εστιάζεται το ενδιαφέρον απάντων στην ομάδα και όπου αναμένονται εξελίξεις.


Εξελίξεις αναμένονται και στο ρόστερ της ομάδας μιας και τον Ιούνιο του 2012, ούτε λίγο ούτε πολύ τελειώνουν 11 συμβόλαια ποδοσφαιριστών του «Τριφυλλιού» από το υπάρχον ρόστερ.


Οι έντεκα των οποίων τα συμβόλαια λήγουν, όπως αναφέρει και η εφημερίδα «Sportday», είναι οι εξής και οι περιπτώσεις τους είναι... μετρημένα κουκιά:


Αλέξανδρος Τζόρβας: Στα 30 του χρόνια προερχόμενος από τα σπλάχνα της ομάδας είναι ο βασικός τερματοφύλακας των πρωταθλητών Ελλάδας. Καρέ ιταλικών ομάδων και συγκεκριμένα των Σαμπντόρια, Τζένοα, Πάρμα και Κίεβο παρακολουθεί τον Έλληνα διεθνή τερματοφύλακα.


Γιόσου Σαριέγκι: Είναι 32χρονών και το περασμένο καλοκαίρι ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ομάδα. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις το ενδεχόμενο πώλησης του Βάσκου στόπερ δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να υλοποιηθεί. Όποτε ο ίδιος... μένει μέχρι να αποχωρήσει το καλοκαίρι του 2012.


Σεντρίκ Καντέ: Βρίσκεται ήδη ενάμιση χρόνο στην Ελλάδα και η φετινή του χρονιά είναι πολύ καλύτερη από την περσινή. Όταν έρθει η ώρα ο προπονητής που θα βρίσκεται στον πάγκο θα είναι εκείνος που θα αποφασίσει αναφορικά με τον Γάλλο στόπερ και τη συνέχεια του στην ομάδα.


Νίκος Σπυρόπουλος: Βασικός και αναντικατάστατος στην αριστερή πλευρά της άμυνας ο «Σπυρό». Παρακολουθείται από ομάδες από την Ιταλία και την Γερμανία και εκτός απροόπτου θα κληθεί να ανανεώσει. Αποχωρεί μόνο σε περίπτωση καλής πρότασης.


Σωτήρης Νίνης: Το ποσό της ρήτρας του αγγίζει τα 10 εκατομμύρια ευρώ. Πολλές φορές έχουν ακουστεί... σειρήνες από το εξωτερικό για τον ίδιο. Μέχρι στιγμής οι «Πράσινοι» έχουν αρνηθεί προτάσεις από 4-5 μέχρι και 8.5 εκ. ευρώ. Είναι ένα από τα πιο πολύτιμα περιουσιακά στοιχεία της ομάδας.


Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Ο Θεσσαλονικιός μεσοεπιθετικός διανύει την καλύτερη χρονιά του στην ομάδα. Έχει το... χρίσμα εμπιστοσύνης από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα. Το ότι είναι πολυθεσίτης είναι ένα από τα εχέγγυα του ως ποδοσφαιριστής.


Σιμάο Μάτε: Η ρήτρα του αγγίζει τα 6 εκατ. ευρώ, όμως το ενδεχόμενο να φέρει ισόποση πρόταση είναι δύσκολο. Η φετινή σεζόν του δεν είναι και η καλύτερη δυνατή για τον Αφρικανό αμυντικό έσο. Όσο για την πιθανότητα ανανέωσης, αυτό μάλλον θα συζητηθεί την τελευταία στιγμή.


Σε ενδεχόμενο να φέρει πρόταση κοντά στην τιμή της ρήτρας του τότε ο Μοζαμβικανός όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσει.


Γιώργος Καραγκούνης: Παίκτης σημαία για την ομάδα ο «Κάρα». Πλέον είναι 34 ετών. Ο ίδιος θα έρθει σε επαφή με την ομάδα και αμφότεροι θα αποφασίσουν αν θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα, ή αν θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση.


Σίντνεϊ Γκοβου: Το αρχικό τριετές συμβόλαιο του Γάλλου σούπερ σταρ, έχει ήδη... γίνει διετές και είναι εξαιρετικά αμφίβολο το αν θα μείνει στην ομάδα και μετά το προσεχές καλοκαίρι. Η περίπτωση του είναι ανοικτή και τα σενάρια όλα είναι πιθανά!


Αντώνης Πετρόπουλος: Το συμβόλαιό του «Πετρογκόλ» τελειώνει τον Δεκέμβριο του 2012 και ο παίκτης θέλει να μάθει τις προθέσεις της ομάδας του για τον ίδιο. Ο «Πετρό» είναι παροπλισμένος μιας και στη θέση του αγωνίζεται ο Τζιμπρίλ Σισέ.


Σίλβα Κλέιτον: Το συμβόλαιο του τελειώνει το καλοκαίρι 2012. Δύσκολα θα συνεχίσει την καριέρα του στο «Τριφύλλι».
leoforos