Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

12 Μαρτίου 2011

«Που το πάνε ρε;;;»

Κι όμως υπάρχει κάτι στο οποίο συμφωνούν οι μέτοχοι – εδώ και καιρό αμέτοχοι- στον Παναθηναϊκό! Όποια απόφαση και αν ληφθεί, προαναγγέλουν όλοι, ότι θα την ασπαστούν! Οποιαδήποτε άλλη εμπλοκή με τα δρώμενα στην ομάδα δεν θέλουν να έχουν , όμως το περίφημο ΔΣ για το οποίο ακόμη και ημερομηνία δυσκολεύονται να βρουν, θα τους βρει σύμφωνους σε ό,τι αποφασιστεί! Τουλάχιστον έτσι διατείνονται.


Επειδή όμως σε αυτό το ΔΣ θα τεθούν πολλά θέματα και θα κληθούν να λάβουν σημαντικές αποφάσεις, για οικονομικά ζητήματα μέχρι και για τα θέματα διοίκησης, προπονητή, τεχνικού διευθυντή, μεταγραφικά και λειτουργικά ζητήματα , συμφωνία μην περιμένετε να δούμε! Μάλλον τα …μαχαίρια θα βγουν όταν τεθεί στο τραπέζι το πόσα φράγκα θα πρέπει να βάλουν όλοι για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και την κάλυψη των τρεχουσών αναγκών .


Μη παραξενευτείτε αν δείτε κάποιους από όσους παραστούν, γιατί απαρτία αποκλείεται να έχουμε, να αποχωρήσουν πριν ολοκληρωθεί το πολυαναμενόμενο ΔΣ, κρίνοντας ότι θίγονται τα συμφέροντά τους…


Παίζονται πολλά στην ομάδα τους τελευταίους μήνες. Και μιλάμε για τα συμφέροντα που διακυβεύονται . Δεν νοείται μαγαζί… σούπερ γωνία όπως είναι ο Παναθηναϊκός να είναι ακέφαλος τόσους μήνες και να μη φαίνεται πουθενά φως στο διοικητικό αδιέξοδο. Επίσης δεν πρέπει να είναι τυχαίο πως ο μοναδικός άνθρωπος που αναγκαστικά ασχολείται με την ομάδα και είναι και έτοιμος να τα βροντήξει έχοντας απηυδήσει , ο Δημήτρης Γόντικας, ανήκει στους εκλεκτούς του Γιάννη Βαρδινογιάννη. Και αν δεν είχε τη σχέση που τον συνδέει μαζί του, αποκλείεται να δεχόταν να κάνει όσα έχει εξελιχθεί να κάνει στην ΠΑΕ. Το ότι παραμένει ο μόνος ουσιαστικά ενεργός από τους λίγους ανθρώπους των μετόχων που έχουν απομείνει στην ομάδα , εκτός του ότι εξελίχθηκε σε λύση ανάγκης ίσως δείχνει κι άλλα πράγματα.


Όποιοι συνειρμοί και να γίνουν το θέμα είναι ότι ο κόσμος είναι πιο προβληματισμένος από ποτέ για την κατάσταση στην ομάδα. Το «που το πάνε ρε;;;» είναι η μόνιμη επωδός σο γήπεδο και στα πράσινα ποδοσφαιρικά στέκια .


Η απορία, εκτός από τους διοικούντες σίγουρα αφορά και τους παίκτες, οι οποίοι κι αυτοί με τη σειρά τους πρέπει να τα ΄χουν χαμένα με αποτέλεσμα το αγωνιστικό μέλλον της φετινής ομάδας να δείχνει εξαιρετικά αβέβαιο.


Παρά τη γενική αβεβαιότητα, ο κόσμος απαιτεί σεβασμό και θα τον εισπράξει μόνο αν η ομάδα παίξει μπάλα στα ματς που υπολείπονται και τερματίσει πρώτη στα πλέι οφ… Και εφόσον οι παίκτες το πράξουν άλλοι πρέπει να ανταποδώσουν τον σεβασμό αναλαμβάνοντας τα καθήκοντά τους. Εκτός κι αν θέλουν να αναλάβει δράση ο κόσμος…


ΥΓ : Για το επικοινωνιακό κολπάκι που έχει στηθεί, αυτό που παρότι «ονομάζει» συγκεκριμένη ομάδα, πάει να τη βγάλει άφθαρτη και αμόλυντη , στήνοντας στον τοίχο τον Παναθηναϊκό , ταιριάζει γάντι το «τι είχες Μπέο, ό,τι είχα πάντα…»
theplayer