Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

16 Μαρτίου 2011

Νέο «μπλόκο» Καμίνη στο γήπεδο του Βοτανικού

Καλά όλα αυτά με τις προτάσεις για την βελτίωση του ελληνικού ποδοσφαίρου από πλευράς Παναθηναϊκού. Με το μείζον θέμα του γηπέδου τι γίνεται;

Βοήθησε κι εσύ να γίνουμε "newspao.gr", κάνοντας κλικ στην παρακάτω διαφήμιση
Όχι απλώς έχει παγώσει, αλλά οι εξελίξεις της Τρίτης, μαρτυρούν πως γίνονται συνεχώς βήματα προς τα πίσω, σε ότι αφορά την κατασκευή του «πράσινου σπιτιού» στον Βοτανικό.


«Δεν υπάρχει επενδυτικό σχέδιο», κατέθεσε χτες ο Γιώργος Καμίνης στην Επιτροπή Περιβάλλοντος της Βουλής σχετικά με τον φάκελο της «Διπλής Ανάπλασης» στον οποίον περιλαμβάνεται φυσικά η ανέγερση της νέας έδρας των «πράσινων». «Η σύμβαση καταγγέλθηκε, ο δήμος έχει δανειστεί από την Εθνική Τράπεζα 20 εκατ. ευρώ, έχει αγοράσει γη αλλά η επένδυση αυτή είναι στον αέρα!


Σύντομα θα πάμε στο χώρο του Βοτανικού για να έχουμε μια εικόνα της κατάστασης», επεσήμανε ο Δήμαρχος Αθηναίων που εμμέσως πλην σαφώς επέρριψε τις ευθύνες στον Παναθηναϊκό λέγοντας ότι «το πρόβλημα δεν είναι η τροπολογία του ΥΠΕΚΑ η οποία έχει προσαρμοστεί στην απόφαση του ΣτΕ και αναμένεται να κατατεθεί το επόμενο χρονικό διάστημα. Το πρόβλημα είναι στο γεγονός ότι ο Δήμος ενεπλάκη στην υπόθεση γιατί υπήρχε ένα επιχειρηματικό πλάνο από την πλευρά του Παναθηναϊκού και το οποίο αφορούσε στις εμπορικές χρήσεις».


Ανεπισήμως στελέχη της ΠΑΕ υποστήριξαν ότι «ο Δήμος οφείλει να μας προτείνει νέα σύμβαση και εμείς στη συνέχεια να κρίνουμε αν θα προχωρήσουμε στην επένδυση». Μύλος! Ούτε το...2014 θα γίνει το γήπεδο στον Βοτανικό ή οπουδήποτε αλλού.
theplayer