Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

16 Μαρτίου 2011

Κανείς δεν απομάκρυνε τον προπονητή

Τέλος σε διάφορα σενάρια έβαλε ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΠΑΟ, Σ. Σωπήλης (φωτό με Λάιο) σε όσους θέλησαν να «χρεώσουν» την αποχώρηση του Στέλιου Καζάζη στους παίκτες της ομάδας, μετά από την ομολογουμένως "ιντριγκαδόρικη" δήλωση του απερχόμενου τεχνικού περί μη… εμπιστοσύνης στο πρόσωπό του.
Βοήθησε κι εσύ να γίνουμε "newspao.gr", κάνοντας κλικ στην παρακάτω διαφήμιση

Ο Πρόεδρος του ΤΑΑ ΠΑΟ, Σ. Σωπήλης μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι και την εκπομπή στο «Φιλέ» και με τις δηλώσεις του έβαλε ένα τέλος στα μυθεύματα «περί κλίκας» που έδιωξαν τον προπονητή. Είναι από τις λίγες φορές που βλέπουμε μια διοίκηση να βγαίνει και να υπερασπίζεται έτσι την ομάδα, γεγονός που επιβεβαιώνει την παροιμία «όσα ξέρει ο νοικοκύρης, δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος»!


Για την παραίτηση Καζάζη είπε:
«Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στην ομάδα. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας και αδιαίρετος. Η απόφαση του Καζάζη ήταν καθαρά προσωπική.
Είχα προσωπική συζήτηση μαζί του, αλλά η απόφασή του να παραιτηθεί ήταν αμετάκλητη. Υπάρχει ηρεμία στους παίκτες. Κανείς δεν απομάκρυνε τον προπονητή».


Για την αντίδραση του ΠΑΟ:
«Στα μεγάλα σωματεία οι αποφάσεις πρέπει να λαμβάνονται γρήγορα. Εγώ και οι συνεργάτες μου κινηθήκαμε γρήγορα. Ο Παναθηναϊκός δεν ψωνίζει από το καλάθι, μόνο από τα πάνω ράφια. Τηρουμένων των αναλογιών ψάξαμε το καλύτερο για την ομάδα και πολύ γρήγορα ήρθαμε σε συμφωνία με τον Λάιο που είναι καθηγητής του βόλεϊ. Για μας ο στόχος είναι ένας και μοναδικός, να πάρουμε το πρωτάθλημα».


Για το αν θα υπάρξει συνέχεια στη συνεργασία με τον Λάιο και τη νέα σεζόν:
«Έγινε μια συμφωνία για δύο μήνες. Θέλουμε να έχει αίσιο τέλος και μετά θα κοιτάξουμε το νέο σχεδιασμό. Δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση θα βρισκόμαστε του χρόνου γιατί τα πράγματα είναι δύσκολα και για τη χώρα. Έχουμε ένα σχέδιο που θα υλοποιήσουμε άμεσα».


Για τους στόχους του Παναθηναϊκού:
«Είχαμε δύο στόχους, χάσαμε τον ένα, δεν θα χάσουμε τον άλλον στόχο. Είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε χαρά στην Παναθηναϊκή οικογένεια».


Για τη σύγκριση της τωρινής ομάδας με την εποχή Σταθοκωστόπουλου:
«Θα είναι καλό να μας κρίνετε στο τέλος της περιόδου. Είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος. Μου αρέσει να μαθαίνω και μέσα σε αυτές τις 42 ημέρες που είμαι πρόεδρος έμαθα όσα θα μάθαινα σε 42 χρόνια».
theplayer