Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

7 Μαρτίου 2011

Ζιλμπέρτο: "Να αλλάξουμε συμπεριφορά", "Αν δε αλλάξει κάτι, ΘΑ ΦΥΓΩ το καλοκαίρι"

Την απαράδεκτη εικόνα του Παναθηναϊκού παραδέχθηκε με δηλώσεις του σε αθλητικό σάιτ ο Ζιλμπέρτο Σίλβα. 


Ο Βραζιλιάνος άσος του «τριφυλλιού» ξεκαθάρισε πώς με τέτοιες εμφανίσεις όπως αυτή απέναντι στη Λάρισα η ομάδα του δεν δικαιούται κάτι καλύτερο και θα πρέπει κάθε παίκτης ξεχωριστά να αλλάξει την αγωνιστική συμπεριφορά του.


Παράλληλα, ο Ζιλμπέρτο επιβεβαίωσε ότι φεύγει το καλοκαίρι από τους «πράσινους», εκτός κι αν αλλάξει θεαματικά κάτι από την πλευρά της διοίκησης του Παναθηναϊκού και του δείξει ότι επιθυμεί να τον κρατήσει.


Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι δεν παίξατε καλά και το πληρώσατε. Τι δεν πήγε καλά κόντρα στη Λάρισα;


«Είναι ανάγκη να παίζουμε καλύτερα. Δεν υπάρχουν πολλά να πούμε, δεν υπάρχουν δικαιολογίες, γιατί η εικόνα ήταν ξεκάθαρη μέσα στο γήπεδο. Δεν παίξαμε καθόλου καλά. Δεν κάναμε αυτά που έπρεπε για να κερδίσουμε και δεν δικαιούμασταν απολύτως τίποτα από αυτό το παιχνίδι. Είναι κάτι που πρέπει να το σημειώσουμε και να απασχολήσει έντονα τις επόμενες μέρες. Έχουμε τα πλέι οφ μπροστά μας και είναι σημαντικό να ξεκινήσουμε έχοντας ένα καλό προβάδισμα».


Τι φταίει και δείχνετε αυτό το πρόσωπο μετά το ντέρμπι; Έχετε χάσει το κίνητρό σας μετά τον τρόπο που χάσατε τον τίτλο;


«Δεν ξέρω τι έχει φταίξει. Ο καθένας από εμάς ξεχωριστά πρέπει να κοιτάξει βαθιά μέσα του, να συνειδητοποιήσει τι έχει κάνει σωστά και τι λάθος. Να κρατήσει τα σωστά και να αλλάξει τις λανθασμένες επιλογές του».


Τι πρέπει να κάνετε στα επόμενα παιχνίδια για να αλλάξει η εικόνα σας;


«Πρέπει να αλλάξουμε την συμπεριφορά μας στο γήπεδο σε σχέση με τα δύο τελευταία παιχνίδια κόντρα στον Ατρόμητο και τη Λάρισα».


Σε ότι αφορά το μέλλον σου, πως βλέπεις τα πράγματα;


«Δεν ξέρω τι να πω. Δεν έχω καμία συζήτηση με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Όπως πάνε τα πράγματα δεν βλέπω να μένω στην ομάδα. Εκτός αν αλλάξει κάτι από την πλευρά τους και έχουμε κάποια νέα συζήτηση για το θέμα αυτό».
theplayer