Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

13 Μαρτίου 2011

«Δείχνουν το δρόμο και σ’ εμάς»

Ο Αντώνης Φώτσης εκπροσώπησε τον Παναθηναϊκό στην επίσκεψη παικτών στο Εργαστήριο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης με νοηματική στέρηση άτομα Πύργου, στο πλαίσιο των κοινωνικών εκδηλώσεων του 19ου ΟΠΑΠ All Star Game –και της προσφοράς του ΟΠΑΠ και των ΕΣΑΚΕ και ΠΣΑΚ.


Ο Φώτσης χαρακτήρισε τα παιδιά αυτά «πραγματικούς νικητές της ζωής» και «παράδειγμα θέλησης και δύναμης για πολλούς από εμάς», προσθέτοντας: «Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ, που μέσω του αθλητισμού μπορούμε να δώσουμε λίγη χαρά, όπως κι εμείς παίρνουμε δύναμη. Είναι χαρά για τα παιδιά που βρισκόμαστε εδώ, αλλά είναι χαρά και για εμάς που μπορούμε να βοηθούμε. Γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια στο ίδρυμα, τα παιδιά είναι χαρούμενα και φαίνεται στο πρόσωπό τους και καταφέρνουν αυτά να δείχνουν το δρόμο σε εμάς κάποιες φορές. Εμείς θα προσπαθήσουμε να είμαστε εκεί όπου μπορούμε να βοηθήσουμε όσο μπορούμε».


Οι παίκτες μοίρασαν δώρα, χαμόγελα και όμορφες στιγμές, έπαιξαν με τα παιδιά μπάσκετ και ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού παρέδωσε στη διευθύντρια του σχολείου, Αγγελική Πετρογιάννη, μία μπάλα με τις υπογραφές όλων των παικτών.


πηγη : theplayer