Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

16 Μαρτίου 2011

Κοπελούζος στον Παναθηναϊκό;

7Έντονη φημολογία έχει δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό γύρω από τον Δημήτρη Κοπελούζο και την "πράσινη" ΠΑΕ.


Πολύ ακούγεται τελευταία το όνομα του Δημήτρη Κοπελούζου, ενός από τους πιο πλούσιους ανθρώπους της Ελλάδας και πιο πετυχημένων επιχειρηματιών που υπήρξαν ποτέ στην χώρα μας. Μάλιστα λέγεται πως υιός Γιαννακόπουλος είναι αυτός που μαζί με την δική του είσοδο στην ομάδα θέλει μαζί του και τον Δημήτρη Κοπελούζο.



Συγκεκριμένα ο Κοπελούζος Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος του ΟΜΙΛΟΥ ΚΟΠΕΛΟΥΖΟΥ. Ο ΟΜΙΛΟΣ ιδρύθηκε το 1972 και σήμερα κατατάσσεται στους μεγαλύτερους εμπορικούς και βιομηχανικούς ομίλους της Ελλάδας. Ο ΟΜΙΛΟΣ δραστηριοποιείται σε στρατηγικούς τομείς, όπου με τη γνώση και την εμπειρία του συμβάλλει αποφασιστικά στο σχεδιασμό και την υλοποίηση έργων μεγάλης κλίμακας στους τομείς της ενέργειας, της βιομηχανίας, καθώς και σε άλλους αναπτυξιακούς τομείς.

Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ GAS A.E., μέτοχοι της οποίας είναι με ποσοστό 50% η ρωσική εξαγωγική εταιρεία φυσικού αερίου GAZPROMEXPORT LIMITED, η οποία είναι θυγατρική κατά 100% της OAO GAZPROM (της μεγαλύτερης εταιρείας φυσικού αερίου παγκοσμίως) και με ποσοστό 50% ο κ.Δημήτρης Χ. Κοπελούζος (Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΜΙΛΟΥ ΚΟΠΕΛΟΥΖΟΥ). Η ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ GAS A.E. ιδρύθηκε το 1991 και έχει ως κύριο σκοπό την προμήθεια φυσικού αερίου στην Ελληνική αγορά και την ανάπτυξη, κατασκευή και λειτουργία ενεργειακών έργων. 


Καταλαβαίνεται πως εάν μπει ο Δημήτρης Κοπελούζος στην ΠΑΕ, ο Μαριδάκης ΤΕΛΟΣ! Δημήτρη δεν ξέρουμε αν είναι απλή φημολογία ή αλήθεια πως υπάρχει περίπτωση να μπεις στον Παναθηναϊκό, αλλά σου ευχόμαστε όλοι να έρθεις και να τελειώσεις μια για ΠΑΝΤΑ την παράγκα που έχουν στήσει Μαρινάκης και Μπέος!

Βοήθησε κι εσύ να γίνουμε "newspao.gr", κάνοντας κλικ στην παρακάτω διαφήμιση