Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

14 Μαρτίου 2011

Λάιος ο αντι-Καζάζης!


Ο Γιάννης Λάιος είναι ο αντικαταστάτης του Στέλιου Καζάζη στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού.










Βοήθησε κι εσύ να γίνουμε "newspao.gr", κάνοντας κλικ στην παρακάτω διαφήμιση


Από την πρώτη στιγμή της παραίτησης του Στέλιου Καζάζη, ο Γιάννης Λάιος ήταν το φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Παναθηναϊκού.


Το «πράσινο» ΤΑΑ ανακοίνωσε σήμερα (14/3), πριν καν το αυριανό ΔΣ, την επίσημη πρόσληψη του έμπειρου προπονητή στον πάγκο της ομάδας.


Οι διοικούντες τον Παναθηναϊκό, με τους οποίους συμφώνησε μέχρι το τέλος της σεζόν, έβαλαν την προπονητική του αξία και εμπειρία πάνω από το «ερυθρόλευκο» παρελθόν του, καθώς ο Λάιος έχει συνδέσει το όνομά του με τον Ολυμπιακό στα μεγάλα… κέφια του.
Πολυνίκης με τον Ολυμπιακό


Στον πάγκο της ομάδας του Πειραιά, ο πλέον πολυνίκης στην ιστορία της Α1 Έλληνας τεχνικός κατέκτησε έξι συνεχόμενα πρωταθλήματα (1987-1992), τρία Κύπελλα (1989, 1990, 1992), καθώς και το Κύπελλο Κυπελλούχων το 1996.


Την επόμενη χρονιά, ο 60χρονος προπονητής μετακόμισε στο κλειστό της Κυψέλης και τον Πανελλήνιο, όπου έμεινε για 10 ολόκληρα χρόνια, για να αποχωρήσει το 2008, όταν οι Ολυμπιονίκες «έπεσαν» στην Α2. Τελευταία ομάδα στην καριέρα του Λάιου ήταν ο Απόλλων (Α2), στον πάγκο του οποίου κάθισε από το χειμώνα του 2009 μέχρι το τέλος της περσινής σεζόν.